Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

P.Pogba pagaliau prakalbo apie santykius su J.Mourinho ir galimybę palikti Mančesterį

Paulis Pogba pagaliau prakalbo apie savo santykius su Jose Mourinho. „Nėra jokių problemų“, – sako prancūzas ir degina visas kalbas apie galimą išvykimą iš „Manchester United“.
Paulis Pogba
Paulis Pogba / „Scanpix“ nuotr.

Su „Telefoot“ kalbėdamas apie savo užsibuvimą ant atsarginių suolo, P.Pogba kalbėjo:

„Tai tiesa, kad su tokia situacija man dar nebuvo tekę susidurti, bet tai tik stiprina mane. Turiu pereiti per tokius periodus, kad tapčiau stipresnis“.

„Nėra jokių problemų su J.Mourinho. Bet ne aš renkuosi sudėtį. Klauskite trenerio, kodėl aš gaunu mažiau žaisti. Aš gerbiu jo pasirinkimus“, – pridūrė P.Pogba.

Nėra jokių problemų su J.Mourinho. Bet ne aš renkuosi sudėtį. Klauskite trenerio, kodėl aš gaunu mažiau žaisti

Prieš kelias dienas panašiai kalbėjo ir J.Mourinho, žurnalistamas pasiūlęs atsakymų ieškoti pas patį P.Pogba. „Klauskite jo paties, kodėl jo forma kritusi. Tai nėra susiję su trauma, po traumos jis atsistatė puikiai“, – sakė strategas.

P.Pogba praradus J.Mourinho pasitikėjimą, be abejo, ėmė sklisti gandai apie galimą P.Pogbą išvykimą. Kalbama, kad vasarą futbolininką norėtų įsigyti Madrido „Real“, o žibalo įpylė ir paties prancūzo prieš keletą savaičių išsakyta mintis, kad „kažkuriam karjeros etape jis norėtų žaisti su Neymaru“, šiuo metu ginančiu PSG garbę.

„Anksti kalbėti apie išvykimą, nes situacija Old Traforde dar gali pasikeisti“, – sakė P.Pogba ir patikslino mintį apie Neymarą.

„Neymaras? Aš tik pasakiau, kad visuomet svajoji žaisti su tokiais žaidėjais kaip Messi, Ronaldo ar Neymaras. Bet tai nereiškia, kad noriu keisti klubą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas