Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo pagrindinis kandidatas į Anglijos rinktinės trenerio postą

Po pasiekto finalo Europos čempionate netikėtai iš Anglijos rinktinės trenerio posto atsistatydino Garrethas Southgate'as ir jau kurį laiką yra ieškomas jo įpėdinis. Visgi panašu, kad paieškos artėja prie pabaigos. „Sky Sports“ žurnalistas Robas Dorsettas skelbia, kad pagrindiniu kandidatu stoti prie Anglijos vairo yra laikomas Thomas Tuchelis.
Thomas Tuchelis
Thomas Tuchelis / „Scanpix“ nuotr.

Pranešama, kad abi pusės jau yra susėdusios prie derybų stalo.

T.Tuchelis yra realiausias variantas. Prieš tai anglai buvo susiekę su Pepu Guardiola, tačiau šis katalonas turi darbo su „Manchester City“.

54-erių vokietis per savo karjerą yra treniravęs tokius klubus, kaip Dortmundo „Borussia“, „Paris Saint-Germain“, Londono „Chelsea“, o pastarąja jo darboviete 2023-2024 m. sezone buvo Miuncheno „Bayern“, iš kurios strategas pasitraukė po prasčiausio bavarų pasirodymo nuo 2010 m. – trečiosios vietos Vokietijos lygoje.

T.Tuchelis taptų ketvirtuoju Anglijos rinktinės treneriu užsieniečiu per istoriją ir prisijungtų prie Sveno-Gorano Erikssono, Fabio Capello bei Lee Carsley, kuris dabar yra laikinasis strategas.

Prieš tai Anglijos rinktinę treniravęs G.Southgate'as prie vairo išbuvo aštuonerius metus 2016-aisiais ir nuvedė anglus į du Europos čempionatų finalus, tačiau abu juos pralaimėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito