Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagrindinis pretendentas į PSG trenerio kėdę – buvęs „Tottenham“ bosas

Kalėdų išvakarėse Prancūzijos futbolą sudrebino netikėtas „Paris Saint-Germain“ vadovų ėjimas – jie nusprendė atleisti trečią sezoną komandą treniravusį Thomasą Tuchelį. Dabar ima aiškėti ir pagrindiniai pretendentai pakeisti vokietį geidžiamame darbe.
Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino / „Scanpix“ nuotr.

Nors PSG oficialiai dar nepatvirtino Th.Tuchelio atleidimo, pranešama, jog Paryžiaus klubo žaidėjai jau buvo informuoti apie naują komandos trenerį – Mauricio Pochettino.

Prancūzų „RMC Sport“ praneša, kad tik laiko klausimas, kada argentinietis bus paskelbtas naujuoju paryžiečių strategu.

Esą PSG vadovų kalbos su M.Pochettino prasidėjo jau prieš dvi savaites.

48-erių specialistas vyriausiuoju treneriu nedirba nuo 2019 m. lapkričio, kai buvo atleistas iš Londono „Tottenham Hotspur“ klubo. Jį argentinietis treniravo penkmetį, o prieš tai dirbo Barselonos „Espanyol“ ir „Southampton“ komandose.

Įdomu tai, kad M.Pochettino yra atstovavęs Paryžiaus klubui dar tada, kai buvo žaidėju. Vidurio gynėjo pozicijoje rungtyniavęs futbolininkas PSG spalvas gynė 2001-2003 m.

Primename, jog PSG su Th.Tucheliu netikėtai nutarė atsisveikinti dieną po to, kai Paryžiaus klubas Prancūzijos lygos rungtynėse net 4:0 sutriuškino „Strasbourg“ ekipą.

PSG šį sezoną išsikapstė iš mirtininkų grupės UEFA Čempionų lygoje ir aštuntfinalyje žais prieš „Barcelona“, bet stringa vietinėse pirmenybėse, kuriose per 17 rungtynių surinko 35 taškus ir užima trečiąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito