Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Panevėžio“ kalneliai: po triumfo Čempionų lygos atrankoje – atgal į paskutinę vietą Lietuvoje

UEFA Čempionų lygos atrankos pirmąjį etapą sėkmingai įveikę „Panevėžio“ futbolininkai grįžo į niūrią realybę Lietuvoje. Per „TOPsport A lygos“ 23 turo rungtynes panevėžiečiai namie pralaimėjo „Kauno Žalgiriui“ 1:2 (1:1) ir vėl nukrito į turnyro lentelės paskutinę vietą.
„TOPsport A lygos“ rungtynės: „Kauno Žalgiris“ – „Panevėžys“
Vilius Armanavičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Rungtynės Aukštaitijos stadione šeimininkams prasidėjo tiesiog puikiai. Jau 4 min. po Cheikhou Diengo perdavimo iš kairiojo krašto Noelis Mbo įkalė kamuolį į kauniečių vartus.

Svečiai sugebėjo atsitiesti kėlinio viduryje. 29 min. Artūras Dolžnikovas kontratakos metu surengė įspūdingą reidą kairiuoju kraštu ir perdavimu surado kitu kraštu spurtavusį Filipą Dangubičių. Kroatas smūgiu pažeme į tolimą kampą nepaliko vilčių Vytautui Černiauskui ir išlygino rezultatą.

Lemtinga tapo 70 min., kai „Kauno Žalgirio“ saugas Vilius Armanavičius įmušė už Malcolmo Cacutalua žaidimą ranka skirtą baudinį.

Jau 74 min. svečiai liko žaisti mažumoje, kai teisėjas Grato Sirgėdo veiksmus aikštės viduryje įvertino kaip vaidybą ir kauniečių kapitonui parodė antrą geltoną kortelė.

Vis dėlto šiuo pranašumu „Panevėžiui“ pasinaudoti nepavyko ir teko susitaikyti su pralaimėjimu.

Po šio pralaimėjimo „Panevėžys“ (21 taškas) vėl smuktelėjo į paskutinę vietą lygoje, o „Kauno Žalgiris“ (37) lieka trečias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi