Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Panevėžys“ ketvirtą kartą iš eilės įveikė „Bangą“

Lietuvos futbolo A lygoje „Panevėžys“ namuose 2:0 įveikė Gargždų „Bangą“, o tai reiškia, kad gargždiškiai iš Gino Lettieri kariaunos šiame sezone neatėmė nė vieno taško.
Vilniaus „Žalgiris“ - „Panevėžys“ A lygos futbolo rungtynės
„Panevėžys“ A lygoje / Skirmanto Lisausko /15min nuotr.

„Panevėžys“ laimėjo visus keturis šio sezono tarpusavio mačus, o per paskutines aštuonias akistatas su „Banga“ iškovojo septynias pergales ir tik kartą sužaidė lygiosiomis.

Pirmąją gerą galimybę pasižymėti turėjo namų ekipos futbolininkai – 15-ąją minutę Markas Beneta kamuolį pasiuntė Sebastianui Rinconui, pastarasis smūgiavo šalia vartų, kiek vėliau po Karolio Toleikio perdavimo smūgiu į vartininką atsakė ir Ignas Venckus.

Sužaidus kiek mažiau nei pusvalandį svečiai prasižengė savo baudos aikštelėje, šią klaidą įvarčiu nuo 11 metrų atžymos pavertė S. Rinconas.

Nors pirmoje susitikimo pusėje svečiai šaudė šalia vartų, antrąjį kėlinį gargždiškiai pradėjo pavojingu bandymu, tačiau Pijaus Srėbaliaus šūvis buvo blokuotas. Laikui einant komandos daug progų nesusikūrė, 75-ąją minutę iš toli smūgiuoti pabandė Mantas Petrikas, tačiau Vytautui Černiauskui problemų tai nesukėlė.

Puikiu debiutu išsiskyrė „Panevėžio“ naujokas Nika Kačarava – po keitimo pasirodęs puolėjas cos per kelias minutes išprovokavo Carloso Eduardo pražangą baudos aikštelėje bei pats realizavo baudinį.

„Panevėžys“ šiomis rungtynėmis užfiksavo 12-ikos nepralaimėtų rungtynių A lygoje serijoje, ir šioje serijoje tik vienerios lygiosios.

Be to, „Panevėžys“ tris paskutinius mačus laimėjo nepraleisdamas nė vieno įvarčio (7:0).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas