Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pas L.Messi asmenukės bėgusio paauglio motina verkia: „Neturiu iš ko sumokėti baudą“

Praėjusį šeštadienį atnaujintas Ispanijos „La Liga“ čempionato rungtynes tarp „Mallorca“ ir „Barcelona“ ekipų sustabdęs septyniolikmetis turi rimtų problemų. Vilkėdamas Argentinos rinktinės su Leonelio Messi pavarde marškinėlius vaikinas įbėgo į aikštę ir norėjo pasidaryti asmenukę su savo dievaičiu.

Apsaugos darbuotojai buvo negailestingi – sustabdė įsibrovėlį ir dabar jam gresia rimti nemalonumai.

Ironiška, bet šis incidentas nutiko rungtynėse, kurios buvo žaidžiamos be žiūrovų.

Vis dėlto būtent ši aplinkybė septyniolikmečiui gali užtraukti kur kas griežtesnę bausmę.

„Scanpix“ nuotr./Incidentas Maljorkoje
„Scanpix“ nuotr./Incidentas Maljorkoje

Lemtingą vakarą jaunuolis pernelyg nesislapstė, jis tiesiog su draugais pateko į stadioną peršokęs tvorą. Įbėgęs į aikštę, jis pribėgo prie Jordi Albos, pasidarė nuotrauką su juo, o tada patraukė link L.Messi. Visgi nusifotografuoti su „Barcelona“ lyderiu jam nepavyko – apsaugos pareigūnai jį sulaikė.

„Apsauga nuvežė mane į policiją, pateikiau jiems visus savo duomenis, o dabar laukiu baudos“, – ispanų žiniasklaidai prisipažino įsibrovėlis.

„La Liga“ vadovybė L.Messi gerbėjui jau pateikė ieškinį. Už įsibrovimą į aikštę jam gali grėsti netgi baudžiamoji atsakomybė. Įprastai tokį akibrokštą surengę gerbėjai atsipirkdavo piniginėmis baudomis, tačiau pandemijos metu tokia akcija vertinama jau ne kaip paprastas chuliganizmas, bet ir grėsmė žmonių gyvybei bei sveikatai.

Be to, Ispanijos „La Liga“ vadovybei po tokių incidentų kyla rimta grėsmė išvis nebaigti čempionato, o į čempionato pratęsimą ispanai sudėjo ypač daug pastangų ir finansų.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad įsibrovėliui teks sumokėti mažiausiai 2 tūkst. eurų. Tiksliau ši prievolė teks ne vaikinui, o jo motinai, kuri yra atsakinga už savo nepilnametį sūnų.

Teia Maria Nippe augina tris vaikus ir jau pareiškė, kad tokia finansinė našta jai – per didelė.

„Negaliu sau to leisti, – ašarodama „Mundo Deportivo“ dienraščiui teigė moteris. – Jeigu reikės, mano sūnus dirbs visą vasarą, bet vis tiek tą baudą sumokėsime.“

Įsibrovėlio motina
Įsibrovėlio motina

Anot moters, taip pasielgti jos sūnų paragino draugai.

„Mano vaikas nežinojo, ką daro. Dabar jis apgailestauja ir tai tikrai nepasikartos. Prisiimu visą atsakomybę“, – kalbėjo moteris.

Šeimai už saugumo protokolo pažeidimą bus skirta kelis kartus didesnė bauda nei gavo rungtynes organizavęs „Mallorca“ klubas. Jam skirta 301 euro bauda, o klubo atstovai iš karto pranešė, kad nuo šiol užtikrins, jog į stadioną nepatektų jokie pašaliniai asmenys.

Klubas taip pat pranešė, jog nepadės prancūzų kilmės vaikinui, kuris praėjusį šeštadienį sukėlė atsinaujinusios „La Liga“ skandalą.

Negalima sakyti ir kad vaikinui už 2 tūkst. eurų pavyko pasidaryti asmenukę Ispanijos čempionato rungtynėse su „Barcelona“ žvaigždėmis – įsibrovėlį suėmę pareigūnai iš karto pareikalavo padarytas nuotraukas ištrinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai