Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulis leipsta iš juokų: Neymaro vaidyba tampa internetiniu hitu

„Neymaras pradžiugino visą Braziliją, tačiau įsiutino pasaulį“, – taip apie savo ryškiausią šalies futbolo žvaigždę rašo Brazilijoje leidžiamas žurnalas „Globo“.
Neymaras ir jo emocijos po pražangos
Neymaras ir jo emocijos po pražangos / „Twitter“ nuotr.

26-erių metų futbolininkas Braziliją nudžiugino neatsitiktinai – puolėjo vedama nacionalinė komanda rezultatu 2:0 įveikė Meksiką. Pirmąjį įvartį pelnė pats Neymaras, o galutinį tašką po jo perdavimo rungtynių pabaigoje padėjo Roberto Firmino.

Tačiau Neymaras rungtynėse su Meksika pasižymėjo ne tik savo įvarčiais ar rezultatyviais perdavimais – antrajame kėlinyje varžovų gynėjas Miguelis Layunas eidamas pasiimti kamuolio užmynė krašto puolėjui ant kojos. Nors ir meksikiečio poelgis buvo negarbingas, Neymaro vaidyba buvo dar labiau apgailėtina.

Po rungtynių teisėjo darbu nepatenkintas Meksikos rinktinės treneris Juanas Carlosas Osorio teigė, kad tokie Neymaro veiksmai yra pasityčiojimas iš futbolo: „Tai yra futbolo gėda. Tokių pavyzdžių negali būti šiame žaidime. Tai – visiškas absurdas.“

Buvęs „Aston Villa“ klubo puolėjas Dionas Dublinas taip pat neliko sužavėtas Neymaro vaidyba: „Man gėda už jį. Jis yra vienas geriausių planetos futbolininkų, tačiau tai, ką jis daro nukritęs ant žemės, yra kažkas baisaus.“

Neymaro vaidyba juoką visame pasaulyje sukelia ne pirmą kartą šiame planetos čempionate – jo kritimas po pražangos rungtynėse su Šveicarija sulaukė kūrybiškos internautų reakcijos:

Pats futbolininkas dėl kritikos neišgyvena: „Man nerūpi, jog mane kažkas kritikuoja ar giria. Kitu atveju tu gali prarasti koncentraciją į tai, ką orientuojiesi. Paskutiniu metu nekalbu su žiniasklaida, nes paprasčiausiai to nenoriu.

Mano užduotis šiame pasaulio čempionate yra žaisti ir padėti komandai skinti pergales.“

Neymaro ir Brazilijos rinktinės kitose rungtynėse, kuriose bus kovojama dėl patekimo į pusfinalį, lauks susitikimas su Belgija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito