Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskata Kroatijai – aistras keliantis modelis davė pažadą, jei rinktinei pasiseks

Aistras dėl menkos aprangos Katare, kuriame galioja griežti aprangos įstatymai, kelianti buvusi „Miss Kroatija“ Ivana Knoll žada visiškai apsinuoginti, jei tik „šachmatinių“ rinktinei pavyks pirmą sykį istorijoje triumfuoti pasaulio futbolo čempionate.

„Jei taip nutiks, vėliava nukris...“, – pažadėjo 30-metė, į stadionus Katare paskui Kroatijos rinktinę keliaujanti su nacionalinės vėliavos motyvais.

Luka Modričiaus vedami kroatai planetos pirmenybėse jau pasiekė pusfinalį, o antradienį vakare dėl vietos finale kausis su Lioneliu Messi ir Argentina.

Katare galiojant griežtiems aprangos įstatymams, reikalaujantiems ir vyrams, ir moterims dengti pečius, pilvą, kelius ir, žinoma, krūtinę, užsienio žiniasklaida iš pradžių netgi svarstė, kad I.Knoll gali atsidurti kalėjime.

Po modelio įrašais socialiniuose tinkluose internautai ragino „gerbti vietinę kultūrą“, bet pati buvusi „Miss Kroatija“ teigė „gavusi leidimus“.

„Gerbiu kiekvieną šalį, kurioje lankausi. Paklausiau apie taisykles čia ir vietiniai man patvirtino, kad dėl pasaulio čempionato yra taikomos išimtys – galiu vilkėti tai, ką įprastai vilkiu“, – aiškino I.Knoll.

„Tiesą sakant, nesulaukiau nė vienos blogos reakcijos. Vietiniai ir kiti arabai nori su manimi nusifotografuoti, mano asmenukė su vietine moterimi stadione, su hidžabu, buvo labai populiari. Manau, tai nuostabu, nes galime gerbti vieni kitų kultūras“, – pridūrė kroatė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas