Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbti kandidatai „FIFA Best“ statulėlėms laimėti

Lionelis Messi, Erlingas Haalandas ir Kylianas Mbappe yra tarp 12 žaidėjų, pretenduojančių į „FIFA Best“ trofėjų, skiriamą geriausiam pasaulio futbolininkui.

L.Messi taikosi pačiupti jau rekordinį trečią šį prizą. „Inter Miami“ rungtyniaujantis pasaulio čempionas „FIFA Best“ statulėlę atsiėmė 2019 ir 2022 metais.

Dar vienas ryškus kandidatas yra Erlingas Haalandas, kuris per praėjusį sezoną sumušė net 52 įvarčius per 53 rungtynes, o su „Manchester City“ laimėjo „Premier“ lygą, FA taurę ir Čempionų lygą.

Tarp nominuotų taip yra: Julianas Alvarezas, Marcelo Brozovičius, Kevinas De Bruyne, Ilkay'us Gundoganas, Rodri, Kvicha Kvaratskelia, Victoras Osimhenas, Bernardo SIlva ir Kylianas Mbappe.

Geriausia žaidėja moterimi pretenduoja tapti keturios pasaulio čempionėmis tapusios Ispanijos rinktinės žaidėjos: Aitana Bonmati, Jenni Hermoso, Mapi Leon ir Salma Paralluelo. Tarp kandidačių taip minimos Linda Caicedo, Rachel Daly, Kadidiatou Diani, Caitlin Foord, Mary Fowler, Alex Greenwood, Amanda Ilestedt, Lauren James, Sam Kerr, Hinata Miyazawa ir Keira Walsh.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Pepas Guardiola ir Erlingas Haalandas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Pepas Guardiola ir Erlingas Haalandas

Geriausio trenerio statulėlę taikysis pačiupti Pepas Guardiola, Simone Inzaghi, Ange'as Postecoglou, Luciano Spalletti ir Xavi.

Vartininkų rinkimuose triumfuoti gali: Yassine'as Bounou, Thibaut Courtois, Andre Onana ir Marcas-Andre ter Stegenas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas