Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinį mačą sužaidęs vokiečių maestro: „Džiaugiuosi, kad futbole vėl esame ambicingi“

Toni Krooso karjera baigėsi. Europos čempionato ketvirtfinalyje Vokietijos rinktinė klupo prieš Ispanijos talentų vienuolikę, ir tai buvo paskutinis vokiečių maestro štrichas futbole.

„Visi atidavėme visas jėgas, kad nepralaimėtume. Buvome labai arti, todėl tai dar kartesnis jausmas. Šiandien esame be galo liūdni“, – po pralaimėjimo ispanams sakė 34-erių T.Kroosas.

Su rinktine jis buvo atsisveikinęs 2021 metais, bet grįžo, kad sužaistų šį namų čempionatą. Klubiniame futbole T.Kroosas taip pat padėjo tašką.

„Esame nusivylę, nes visi kartu turėjome didelį tikslą. Mūsų svajonė sudužo, nors per kelias ateinančias dienas suprasime, kad tai buvo geras turnyras“, – kalbėjo T.Kroosas.

Pasak jo, rinktinė per pastaruosius metus padarė regimą pažangą.

„Galime didžiuotis – visi persijungėme į aukštesnę pavarą. Džiaugiuosi, kad galėjau šiek tiek padėti, kad mes, vokiečiai, turėtume vilties ir ambicijų vėl tapti geresniais futbole. Tikiuosi, kad tai bus ir ateityje“.

T.Kroosas karjerą baigia turėdamas pasaulio čempiono titulą, kurį su Vokietijos rinktine pelnė 2014 metais. Su Miuncheno „Bayern“ ir Madrido „Real“ jis – šešiskart UEFA Čempionų lygos laimėtojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai