Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulius Golubickas – apie svarbiausią futbolo detalę: „Reikia rezultato“

Paulius Golubickas grįžimą į nacionalinės rinktinės gretas pažymėjo įvarčiu, o jau antradienio su rinktine pabandys iškovoti pirmuosius taškus UEFA tautų lygos turnyre.
Paulius Golubickas
Paulius Golubickas / Elvio Žaldario/LFF nuotr.

Lietuviai šį vakarą nuo 21.45 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione priims Rumunijos futbolininkus, kurie šiuo metu yra grupės lyderiai.

Spaudos konferencijoje dalyvavęs P.Golubickas akcentavo, kad dvikovoje su Kosovu, kaip ir iki tol, vaizdas aikštėje nebuvo prastas, tačiau nepavyko to paversti taškais.

„Žaidimu esame pakankamai patenkinti, bet lieka viena svarbi detalė – pasiekti teigiamą rezultatą. Norime nutraukti tą seriją rungtynių ir eisime kovoti dėl trijų taškų“, – prieš dvikovą mintimis dalinosi futbolininkas.

Kalbėdamas apie būsimus varžovus, jis išskyrė jų talento lygį.

„Visi žaidėjai gero lygio, geruose klubuose rungtyniauja, yra labai patyrę žaidėjai. Iš analizės gal išskirčiau, kad atakuoja puikiai, yra labai agresyvūs atakose, trečioje zonoje, gal labiau pažeidžiami gynyboje, bet tikrai negalima sakyti, kad silpni. Jie yra solidi komanda, bet gynyboje gali būti kažkiek pažeidžiami, tad bandysime ieškoti savo atakų ir stengsimės laimėti“, – vylėsi rinktinės narys.

Nors tarp rungtynių – vos poros dienų langas, tačiau, saugo teigimu, tai neturėtų daryti lemiamos įtakos.

„Atsistatymas vyko puikiai, su fizinio parengimo treneriu puikiai atsistatėme ir manau, kad visi tikrai esame pasiruošę. Galima paminėti, kad antros rungtynės kartais mūsų būna dar net geresnės žvelgiant į visus skaičius, statistiką. Viliuosi, kad šįkart bus taip pat, o gal net ir geriau“, – kalbėjo Vilniaus „Žalgirio“ atstovas.

Pats jis šeštadienį pelnė antrą savo įvartį su rinktinės marškinėliais. Futbolininkas neslepia, kad pasižymėti – smagu, tačiau svarbiausia išlieka komandinis rezultatas.

„Svarbiausia yra rezultatas. Ar pavyks pelnyti įvartį, ar atlikti perdavimą – žinoma, kad visada to siekiu. Tai yra komandinis žaidimas, todėl stengsimės visus namų darbus, pataisytas smulkias detales pritaikyti, kad ir pasiektume tą gerą rezultatą“, – sakė žaidėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant