Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
13:20

Skaudi meistriškumo pamoka: pažymiai rinktinės žaidėjams ir E.Jankauskui

Lietuvos futbolo rinktinė UEFA Tautų lygoje patyrė ketvirtą pralaimėjimą iš eilės, antradienio žvarbų vakarą Kaune apmaudžiai 1:2 nusileidusi C2 grupės lyderei Rumunijai. 15min tradiciškai vertina žaidėjų pasirodymą ir Edgaro Jankausko trenerių štabo sprendimus.
Edgaras Jankauskas ir jo auklėtiniai
Edgaras Jankauskas ir jo auklėtiniai / 15min koliažas

Edvinas Gertmonas – 5,5

lff.lt nuotr./Edvinas Gertmonas
lff.lt nuotr./Edvinas Gertmonas

Sėkmingai Rumunijos čempionate su Klužo „Universitatea“ rungtyniaujančiam vartų sargui šis mačas buvo principinis, tačiau nuliūdinti darbdavio šalies nepavyko. 28-erių šilališkis vėl darė viską, ką turėjo daryt – užtikrintai žaidė visas rungtynes ir neišgelbėjo komandos tik tuose dviejuose epizoduose, kai reikėjo stebuklo.

18-ąją minutę buvo labai arti to, jog ištrauktų Razvano Marino muštą baudinį. 31-ąją minutę pademonstravo nuostabius refleksus atmušdamas Deniso Dragušo smūgį iš kelių metrų (xG 0,31), mačo pabaigoje atmušė ir Dariaus Olaru spyrį į vartų plotą. Antro praleisto įvarčio metu šansų praktiškai neturėjo – D.Dragušas smūgiavo iš gana artimo atstumo ir būdamas tiesiai prieš vartus (xG 0,71). Perdavimų tikslumas – 88 proc. (28/32). Perdavimų tikslumas į ne pirmą aikštės trečdalį taip pat solidus – 77 proc. (10/13)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito