Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą per tris mėnesius – „Šiauliai“ pralaimėjo A lygoje

Trečiadienio vakarą Šiauliuose nutrūko užsitęsusi Saulės miesto komandos nepralaimėtų rungtynių A lygoje serija. Mindaugo Čepo treniruojami „Šiauliai“ namuose 1:3 nusileido Kauno rajono „Hegelmann“ futbolininkams.

Pirmajame A lygos trejete žengiantys šiauliečiai buvo nepralaimėję net 14 rungtynių iš eilės – pastarąjį kartą M.Čepo komanda suklupo dar balandžio 1-ąją prieš „Panevėžį“. Tai iki šiol buvo vienintelis šiauliečių pralaimėjimas šiame sezone.

Saulės miesto komandai iki šiol nekilo problemų ir žaidžiant prieš „Hegelmann“ – pirmąsias dvejas tarpusavio rungtynes „Šiauliai“ laimėjo 3:1 ir 3:2.

Tačiau trečiadienio vakarą istorija buvo kitokia.

Nors Simonas Urbys anksti, dar 8-ąją minutę, išvedė į priekį Šiaulių ekipą, į tai „Hegelmann“ atsakė trimis tiksliais smūgiais.

Vilius Armalas pelnė „įvartį į rūbinę“, išlygindamas rezultatą per pridėtą pirmojo kėlinio laiką, o Leifas Estevezas ir Ugochukwu Oduenyi pasižymėjo 67 ir 87 minutėmis bei lėmė svečių iš Kauno pergalę Šiauliuose.

Nepaisant pralaimėjimo, „Šiauliai“ išlaiko trečiąją vietą A lygoje ir nuo 4-5 vietas besidalinančių „Hegelmann“ ir „Kauno Žalgirio“ klubų turi net 15 taškų atotrūkį.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas