Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmąkart šiame sezone suklupęs X.Alonso: „Pralaimėtų finalų niekada nepamiršti“

Lėverkuzeno „Bayer“ komandos treneris gana ramiai reagavo į pralaimėjimą Europos lygos finale Bergamo „Atalanta“ ekipai. Vokietijos čempionams tai buvo pirma nesėkmė šiame sezone po 51 iš eilės nepralaimėtų rungtynių.

Ademola Lookmanas tapo vakaro žvaigžde – nigerietis pasižymėjo trimis įvarčiais ir atnešė „Atalanta“ klubui pirmą istorijoje tarptautinį trofėjų.

„Kai pralaimėjimas ištinka tokiose rungtynėse, skauda labiau. Pralaimėjimai finaluose... Jų niekada nepamiršti“, – teigė X.Alonso, kuriam tai yra pirmas pilnas sezonas vyriausiojo trenerio poste.

53-ios ir paskutinės sezono rungtynės „Bayer“ bus Vokietijos taurės finalas, kurį sekmadienį Lėverkuzeno komanda žais su antros lygos klubu „Kaiserslautern“.

„Mums tai bus iššūkis, – kalbėjo 42-iejų strategas. – Kai lieki antras, su tuo susitaikyti yra labai sunku. Šiandien nebus lengva naktis."

Saugas Granitas Xhaka dar rungtyniavo Londono „Arsenal“ komandoje, kuomet „Bayer“ pralaimėjo pastarąjį kartą gegužės 27-ąją 2023-siais.

„Jei nuoširdžiai, mums nerūpi nepralaimėtų rungtynių rekordas. Mums tai nerūpėjo nuo pat pradžių, – sakė šveicaras. – Viskas yra apie pačias rungtynes, deja, bet pralaimėjome finalą šiandien. Komplimentai varžovams."

„Gana įspūdinga yra tai, ką pasiekėme, – teigė X.Alonso. – Prieš „Atalanta“ žaisti itin sunku. Buvo daugybė vienas prieš vieną dvikovų, kuriose nusileidome.“

Tiek „Bayer“, tiek „Atalanta“ kitą sezoną žais Čempionų lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi