Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po 106 dienų aikštėje pasirodęs „Liverpool“ liko sustabdytas miesto derbyje

​​​​​​​Liverpulio „Everton“ futbolininkai buvo arti pirmosios pergalės per dešimtmetį miesto debyje, bet galiausiai rungtynės su čempionato lyderiu „Liverpool“ baigėsi lygiosiomis.

Liverpulio komandų mačas baigėsi 0:0, o tai reiškia, kad dabar „Liverpool“ tereikia penkių taškų, kad užsitikrintų pirmąjį Anglijos čempionų titulą per 30 metų.

Tai įmanoma bus padaryti ir trečiadienį per rungtynes „Anfield“ stadione su „Crystal Palace“, bet tik tuo atveju, jei „Manchester City“ nesugebės įveikti „Burnley“ savo aikštėje pirmadienį.

Sekmadienį Liverpulyje Anglijos čempionato lyderiai daugiau valdė kamuolį prieš gerai organizuotą „Everton“ komandą, bet ši turėjo paskutinį šansą – „Liverpool“ nuo pralaimėjimo išgelbėjo vartininkas Alissonas, atlaikęs Dominico Calvert-Lewino smūgį.

Tai buvo keistas derbis, vykęs be žiūrovų tribūnose.

Dėl pandemijos „Liverpool“ nežaidė futbolo rungtynių 106 dienas, tad buvo suprantama, kodėl Anglijos čempionato lyderiai neparodė viso grožio.

Mohamedas Salahas liko ant atsarginių suolo, o aikštėje geriausiu „Liverpool“ žaidėju atrodė vartininkas Alissonas, gelbėjęs kertiniais momentais.

Rezultatas lėmė, kad čempionišką šampaną Jurgeno Kloppo komandai gali tekti atidėti, nors niekas neabejoja, kad tai tik dienų klausimas, kada jis bus iššautas švenčiant ilgai lauktą titulą.

Dabar „Liverpool“ per 30 rungtynių yra surinkę 83 taškus, „Manchester City“ – per 29 mačus 60 taškų. Už jų rikiuojasi „Leicester City“ (56) ir Londono „Chelsea“ (51).

Londono klubas sekmadienį išvykoje 2:1 palaužė „Aston Vila“, nors turėjo vytis šeimininkus. Sužaidus mače valandą, Christiano Pulišičiaus ir Olivier Giroud įvarčiais per tris minutes „Chelsea“ išplėšė pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai