Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dopingo skandalo atsivėręs P.Pogba: „Esu nevykėlis, bet nesu sukčius“

Paulis Pogba buvo nubaustas ketverių metų diskvalifikacija, kuri atrodė, kad galutinai sugriaus buvusio Prancūzijos rinktinės futbolininko karjerą, tačiau spalį 31 metų saugas sulaukė Tarptautinio sporto arbitražo teismo malonės. Bausmė sutrumpinta iki 18 mėnesio.

Tai svarbus posūkis, nes tokiu būdu jau kitų metų pavasarį prancūzas gali pasirodyti aikštėje.

P.Pogba diskvalifikuotas pernai rugpjūtį, kai dopingo kontrolieriai patikrino jį po „Udinese“ ir Turino „Juventus“ rungtynių ir aptiko per didelius testosterono rodiklius.

„Juventus“ futbolininkas neigė vartojęs dopingą tyčia ir interviu su „Sky Sports“ atsivėrė, kaip jaučiasi.

„Aš ne toks. Aš nesu sukčius. Aš esu žmogus, kuris myli futbolą ir niekada, niekada nesukčiaučiau. Man patinka laimėti sąžiningai“, – sakė futbolininkas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulis Pogba
AFP/„Scanpix“ nuotr./Paulis Pogba

P.Pogbos Diskvalifikacija prasidėjo nuo 2023 m. rugsėjo 11 d. „BBC Sport“ praneša, kad jis pradės treniruotis su komanda 2025 m. sausį ir vėl galės žaisti nuo kovo.

„Prisiimu tam tikrą atsakomybę, nes suvartojau substanciją, – sakė P.Pogba. – Tris kartus nepatikrinau. Sakykime, kad net jei tai ir atėjo iš profesionalo. Jei turiu būti nubaustas, man tinka, bet tai tikrai neturėjo būti ketveri metai“, – teigė futbolininkas.

P.Pogba yra sužaidęs 91 rungtynes Prancūzijos rinktinėje ir buvo vienas lyderių 2018 metais, kai prancūzai tapo pasaulio čempionais.

Jis taip pat padėjo „Juventus“ laimėti keturis „Serie A“ čempiono titulus.

„Aš tiesiog norėčiau būti aikštėje, bet kurioje aikštelėje, – sakė P.Pogba. – Pirmiausia, tai su „Juventus“. Noriu būti treniruotėje su komandos draugais, sunku būti vienam, perdavinėti kamuolius į sieną Mano pagrindinis tikslas yra grįžti į treniruotes, būti tinkamam ir aikštėje daryti tai, kas man patinka.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito