Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 18

Po fiasko Kaune – negailestinga bulgarų spauda: „Jis – duobkasys“

Po lygiųjų Kaune su Lietuvos rinktine Bulgarijos žiniasklaida pašėlo. Šios šalies apžvalgininkai reikalauja rinktinės vyriausiojo trenerio Mladeno Krstajičiaus ir šalies futbolo sąjungai vadovaujančio Borislavo Mihailovų galvų. Anot žiniasklaidos, Bulgarijos futbolas pramušė naują dugną.
Edvinas Gertmonas
Edvinas Gertmonas / Elvio Žaldario/LFF nuotr.

„Mladenas Krstajičius dar visai neseniai dirba Bulgarijoje, bet per šį laiką jau spėjo tapti dideliu vietos futbolo bendruomenės priešu. Jis – tarsi duobkasys jau ir taip giliame dugne, kuriame tūno Bulgarijos nacionalinė rinktinė“, – pykčio neslepia „Tema Sport“ apžvalgininkas Žaklinas Michailovas.

Jis negailestingai kritikuoja Serbijos specialistą už startinį vienuoliktuką, kurį M.Krstajičius išleido Dariaus ir Girėno stadione.

„Manau, kad kiekvienas iš septynių milijonų Bulgarijos piliečių būtų pasirinkęs adekvatesnę startinę sudėtį. Susidaro vaizdas, kad jis tiesiog linksminasi stebėdamas mūsų kančias“, – pyksta patyręs futbolo žurnalistas.

Elvio Žaldario/LFF nuotr./Mladenas Krstajičius
Elvio Žaldario/LFF nuotr./Mladenas Krstajičius

Jis išvardija visą eilę žaidėjų, kurie šeštadienio vakarą žaidė ne sau įprastose pozicijose.

„Tai buvo labiausiai nepaaiškinami sprendimai per visą mūsų futbolo istoriją. Krstajičius galėjo tiesiog rinktis geriausius savo pozicijų žaidėjus, nes tokių tikrai yra, bet dėl kažkokių priežasčių atsisakė tai daryti. Užteks postringavimų nuo sofos, bet turime klausimą, kurio nesugebame atsakyti jau dvidešimt metų. Ar kas nors prisiims atsakomybę už žlugusią atranką?“, – pirštu į Bulgarijos futbolo sąjungos prezidentą Borislavą Mihailovą duria Ž.Michailovas, pažymintis, kad tuoj bus ketvirtis amžiaus, kai jis sėdi šiltoje kėdėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas