Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skaudžios nesėkmės lietuviai bando atsitiesti Sofijoje: „Reikia galvas pakelti“

Po skaudaus pralaimėjo Šiaurės Airijai 1:4 pasaulio čempionato atrankos rungtynėse Vilniuje, lietuviams yra galimybė pasitaisyti. Šeštadienį Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė atvyko į Sofiją, kur sekmadienį susitiks su Bulgarijos futbolo rinktine.
Tomas Ražanauskas
Tomas Ražanauskas / Elvio Žaldario/LFF nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Trenerio asistentas Tomas Ražanauskas vėl vadovaus Lietuvos rinktinei, kuri trečiadienį liko be Valdo Ivanausko, susirgusio COVID-19.

„Reikia aukščiau galvas pakelti, nežiūrint į tai, jog pralaimėjome – rezultatas neatspindėjo visos rungtynių eigos. Kaip jau minėjau anksčiau, viskas galėjo pakrypti kita linkme, jeigu būtume sėkmingai realizavę 11 metrų baudinį. Buvo labai svarbu psichologiškai atsigauti, liūdėti mes neturime kada, nes rytoj jau kitos rungtynės. Komandos nuotaika visai nebloga, bandėme nukreipti negatyvias mintis. Visas trenerių kolektyvas tiki komanda ir rytoj turime visas galimybes pasiekti teigiamą rezultatą”, – kalbėjo T.Ražanauskas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rinktinės treneris varžovų žaidime išskyrė komandiškumą, greitį ir kompaktišką gynybą.

„Bulgarijos rinktinės žaidėjai galbūt ir nežaidžia top klubuose šiuo metu, bet jų stiprybė yra komandiškumas. Tokių didelių žvaigždžių nėra, bet yra greiti žaidėjai – kraštuose, priekyje aukštas puolėjas. Aišku, mes nežinome, kas iš jų žais, bet ką aš mačiau paskutinėse rungtynėse su Italija, tai gan kompaktiška gynyba ir greitas išėjimas į puolimą. Manau, kad tai ir būtų jų pagrindinės stiprybės, bet, galbūt, žinodami, jog žaidžia prieš Lietuvą, bulgarai bandys dominuoti, su italais daugiau žaidė antru numeriu – rytoj bus aiškiau“, – teigė rinktinės treneris.

VIDEO: T. Ražanausko ir E. Šetkaus komentarai prieš akistatą su bulgarais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant