Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po valdžios žinutės Prancūzijos klubai – nežinomybėje: kur žaisti Čempionų lygos rungtynes?

Prancūzijos stipriausi futbolo klubai – nežinomybėje. Antradienio šios šalies valdžia nusprendė, kad jokie profesionalaus sporto renginiai nebus rengiami iki rudens. Tuo pačiu buvo nutrauktos ir „Ligue 1“ bei „Ligue 2“ pirmenybės. Du klubai „Paris Saint Germain“ ir Liono „Olympique“ dabar pateko į nepavydėtiną situaciją – neaišku, kur turėtų žaisti namų rungtynes, jei Čempionų lygos turnyras būtų pratęstas.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“ nuotr.

Reaguodamas į šią situaciją, PSG prezidentas Nasseras Al-Khellaifi pripažino, kad jo komandai veikiausiai tektų žaisti už Prancūzijos ribų.

„Gerbiame Prancūzijos vyriausybės sprendimą, tačiau norėtume užbaigti ir Čempionų lygos turnyrą. Jei bus neįmanoma žaisti Prancūzijoje, namų rungtynes turbūt žaistume užsienio šalyse. Aišku, pirmiausia reikės pasirūpinti, kad visi mūsų žaidėjai ir klubo darbuotojai būtų visiškai sveiki“, – kalbėjo PSG vadovas.

Čempionų lygoje kovą dar tęsia du Prancūzijos klubai. PSG jau yra patekęs į ketvirtfinalį, o Liono „Olympique“ yra sužaidęs tik pirmąsias aštuntfinalio rungtynes su Turino „Juventus“ (1:0).

Antrajame pagal pajėgumą Senojo žemyno turnyre Europos lygoje prancūzų klubų nėra likę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai