Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pratrūko „Real“ gynėjas: „Sezonas buvo mėšlinas. Tokia realybė“

Madrido „Real“ gynėjas Dani Carvajalis teigė, kad jo komanda negali turėti jokių pasiteisinimų po gėdingo pralaimėjimo Amsterdamo „Ajax“ klubui 1:4 ir iškritimo iš Čempionų lygos jau aštuntfinalyje.
Dani Carvajalis
Dani Carvajalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mėšlinas ir pasibaigęs sezonas

Po pirmojo tarpusavio mačo Madrido komanda pirmavo 2:1, Raphaelis Varane'as jau mačo Ispanijoje pradžioje sudrebino vartų konstrukciją, bet jauna Olandijos komanda parodė, ko yra verta.

Jau po 18 žaidimo minučių „Ajax“ futbolininkai pirmavo 2:0, po pertraukos rezultatas tapo ir 3:0, jį buvo sušvelninęs Marco Asensio, bet greitai madridiečiai buvo pasiųsti į nokautą.

Per paskutines septynias dienas „Real“ dukart krito prieš „Barcelona“ ekipą Karaliaus taurės ketvirtfinalyje ir Ispanijos lygoje.

D.Carvajalis po rungtynių prieš Amsterdamo komandą televizijai „Movistar“ pareiškė: „Pralaimėjome viską per savaitę.“

Pralaimėjome viską per savaitę

Gynėjas tikino, kad jokių pasiteisinimų būti negali, o „Ajax“ komanda buvo vertesnė žengti tolyn.

„Niekada nėra lengva žaisti po dviejų pralaimėjimų „Barcelona“ komandai, tačiau faktas, kad į aikštę žengėme galvodami, jog jau laimėjome. Dvi klaidos nugramzdino mus į 0:2, tada 0:3 mus nužudė“, – nevyniojo D.Carvajalis.

Įpykusi „Santiago Bernabeu“ minia reikalavo klubo prezidento Florentino Perezo galvos, o trenerio Santiago Solari kėdė pradėjo garsiai klibėti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Madrido „Real“ sirgaliai
AFP/„Scanpix“ nuotr./Madrido „Real“ sirgaliai

„Akivaizdu, kad sezonas – baigtas. Toliau dirbsime „La Liga“ čempionate, tą ir turime daryti, turime išlikti profesionalūs. Negalime slėptis, sezonas buvo mėšlinas. Tokia realybė. Niekada nesu jautęs kažko panašaus. Nežinau, kaip tai paaiškinti“, – nusiminęs buvo D.Carvajalis.

S.Solari apie ateitį nekalba

„Real“ treneris aiškino, kad tokie jo auklėtinio pareiškimai – emocijų vaisius.

„Carvajalis turi stiprų charakterį, jis kalbėjo karštu momentu, šalia aikštės. Sezonas tęsiasi, dar yra „La Liga“, – aistras gesino Santiago Solari.

Paklaustas apie savo ateitį strategas daug plėstis nenorėjo: „Neatėjau į klubą tokiu sunkiu momentu, kad dabar pasitraukčiau. Sezonas yra sunkus, tačiau esame čia, kad parodytume charakterį ir atiduotume visą širdį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Santiago Solari
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Santiago Solari

Lengvi momentai yra lengvi visiems. Gali lipti ant jų ir žygiuoti pirmyn, tačiau sunkūs momentai parodo drąsą. Madridas yra didesnis už bet kurį iš mūsų. Jis sugrįžta ir sugrįžta stipresnis.“

Žurnalistai bandė prispausti trenerį prie sienos dėl jo ateities, tačiau šis išsisukinėjo: „Niekas nežino, kas įvyks ateityje. Jei žinotume ateitį, visada laimėtume loterijose.“

Karjeros rungtynės

Saugas iš Serbijos Dušanas Tadičius sakė, kad jį pergalei įkvėpė Zinedine'as Zidane'as, o mačą su „Real“ 30-metis vadino karjeros rungtynėmis.

„Tai tikriausiai geriausias mačas, kurį kada nors esu sužaidęs“, – sakė D.Tadičius, atlikęs du rezultatyvius perdavimus, o vėliau ir pats pelnęs įvartį.

Serbas tikino, kad „Ajax“ įveikė geriausią komandą pasaulyje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Amsterdamo „Ajax“
AFP/„Scanpix“ nuotr./Amsterdamo „Ajax“

„Zidane'as visada buvo mano mėgstamiausias žaidėjas. Galbūt žiūrėjau per daug vaizdo klipų su jo epizodais“, – šlovės akimirka mėgavosi D.Tadičius.

Amsterdamo ekipos treneris tikino, kad rungtynės buvo arti tobulumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas