Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pravėrė UEFA planų šydą: aiškėja, kur ir kada vyks lemiamos Čempionų lygos kovos

UEFA trečiadienį rengiamos konferencijos metu pristatys Čempionų lygos sezono pabaigos gaires, tačiau futbolo užkulisiuose jau dabar aiškėja vis daugiau UEFA plano detalių.

Jau anksčiau pasklido kalbos, jog lemiamos 2019-2020 m. sezono kovos vyks Portugalijos sostinėje Lisabonoje, o dabar italų žiniasklaidoje paviešintos ir datos, per kurias bus rengiami likę susitikimai.

„Sky Sport Italia“ teigimu, Čempionų lyga į stadionus sugrįš rugpjūčio 7-8 dienomis, kai bus užbaigtas aštuntfinalio etapas – jame dar liko sužaisti keturis mačus.

Paaiškėjus aštuonioms stipriausioms turnyro komandoms, ekipos kelsis į Lisaboną, kur rugpjūčio 12-ąją prasidės finalinio aštuoneto varžybos.

Ketvirtfinalio etapas turėtų būti surengtas rugpjūčio 12-15 dienomis, pusfinaliai vyktų rugpjūčio 18-19 d., o Čempionų lygos finalas planuojamas rugpjūčio 23-ąją.

Įdomu tai, kad ketvirtfinalio porų burtai turėtų būti traukiami dar liepos viduryje Šveicarijos mieste Nione.

„Sky Sport Italia“ taip pat praneša ir apie planus užbaigti UEFA Europos lygos turnyrą – šis turėtų finišuoti rugpjūčio 10-21 dienomis finaliniu aštuonetu keturiuose Vokietijos miestuose – Duisburge, Gelzenkirchene, Frankfurte ir Kelne.

UEFA Supertaurės mačas, kuriame susitinka Čempionų ir Europos lygų nugalėtojai ir kuris įprastai būna rengiamas rugpjūčio viduryje, šįkart turėtų vykti rugsėjo 24 dieną Budapešte.

Be to, italai teigia, kad UEFA „pastums“ Čempionų lygos finalų rengėjus metais į priekį – šiemet lemiamą turnyro dvikovą turėjęs priimti Stambulas tą darytų 2021-aisiais, Sankt Peterburgas – 2022-aisiais, Miunchenas – 2023-aisiais, o Londonas – 2024-aisiais.

Primename, kad dar iki koronaviruso pandemijos pradžios į Čempionų lygos ketvirtfinalį spėjo prasmukti Madrido „Atletico“, Bergamo „Atalanta“, Paryžiaus „Saint-Germain“ ir „RB Leipzig“ klubai.

Likusiose porose „Manchester City“ namuose priims Madrido „Real“ (pirmųjų rungtynių rezultatas – 2:1), Miuncheno „Bayern“ žais su Londono „Chelsea“ (3:0), Turino „Juventus“ bandys atsirevanšuoti Liono „Olympique“ (0:1), o „Barcelona“ bandys susidoroti su „Napoli“ (1:1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento