Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prieš Čempionų lygos atrankos burtus – puikios žinios „Sūduvai“

Lietuvos čempionė Marijampolės „Sūduva“ pateko tarp skirstytų UEFA Čempionų lygos atrankos komandų. Nors Europoje savo čempionatų dar nebaigė trylika valstybių, jau aišku, kad suvalkiečiai bus viename krepšelyje su stipriausiomis pirmojo atrankos etapo komandomis.

„Sūduvos“ reitingas 6.750 ir jo užteks, kad pirmajame atrankos etape Marijampolės komanda gautų sąlyginai silpnesnį priešininką.

Kartu su „Sūduva“ tokią teisę jau yra užsitikrinę Glazgo „Celtic“ (Škotija), „Astana“ (Kazachstanas), Razgrado „Ludogorec“ (Bulgarija), Baku „Qarabag“ (Azerbaidžanas), „Molde“ (Norvegija), Tiraspolio „Šeriff“ (Moldova), Budapešto „Ferencvaros“ (Vengrija), „Dundalk“ (Airija) ir Bratislavos „Slovan“ (Slovakija) ekipos.

Jau aišku ir tai, kad Latvijos ir Estijos čempionės, atitinkamai „Riga“ ir Talino „Flora“, bus tarp neskirstytų komandų.

Burtų traukimo ceremonija numatyta rugpjūčio 10 dieną.

Atrankos kovas suvalkiečiai turėtų pradėti rugpjūčio 18 arba 19 dieną. Kaip žinia, šiemet dėl nukeltos Europos turnyrų sezono pradžios atrankos varžybose komandos žais ne dvejas rungtynes, o vienerias.

Kas bus porų šeimininkai, lems burtai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas