„Primera“ lygoje Madrido „Real“ iškovojo lengvą pergalę

Ispanijos futbolo čempionate sekmadienį sužaistos keturios penktojo turo rungtynės, kuriose įmušti 9 įvarčiai, nors du mačai baigėsi be įvarčių.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lengvą pergalę namuose iškovojo Madrido „Real“ futbolininkai kurie 4:1 (2:1) įveikė to paties miesto „Getafe“ vienuolikę ir iškovojo trečiąją pergalę.

Angelis Lafita dar 5-ąją minutę išvedė svečius į priekį, tačiau Pepe jau 19 min. rezultatą išlygino. Cristiano Ronaldo 33 min. realizavo 11 metrų baudinį ir išvedė „Los Blancos“ į priekį, o antrajame kėlinyje Isco (59 min.) ir to paties C.Ronaldo (90 min.) įvarčiai įtvirtino pergalę.

Svečių gretose Michelis 85-ąją min. gavo raudoną kortelę.

VIDEO: Fantastiškas Cristiano Ronaldo įvartis.

Kitose rungtynėse „Valencia“ savo žiūrovų akivaizdoje 3:1 (1:0) įveikė „Sevilla“ ir iškovojo antrą pergalę. Sevilijos futbolininkai liko be pergalių.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Jonas (32 ir 73 min.), o pergalę 82 min. įtvirtino Victoras Ruizas. Kevino Gameiro įvartis 52 min. rezultatą buvo išlyginęs.

Sevilijos „Real Betis“ ir „Granada“ bei Vigo „Celta“ ir „Villareal“ susitikimai baigėsi vienodu rezultatu 0:0.

Po penktojo turo „Primeroje“ pirmauja po 5 pergales ir 15 taškų turinčios „Barcelona“ ir Madrido „Atletico“ ekipos. „Real“ su 13 aškų žengia trečia, „Villareal“ su 11 – ketvirta, Bilbao „Athletic“ su 9 – penkta.

Pastaroji komanda žaidė vienu susitikimu mažiau – savo penktojo turo rungtynes su Barselonos „Espanyol“ baskai žais pirmadienį.

VIDEO: „Real“ – „Getafe“ mačo įvarčiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento