Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Primera“ lygoje – trys triuškinančios „Sevilla“, „Espanyol“ ir „Villarreal“ pergalės

Ispanijos „Primera“ futbolo pirmenybėse sekmadienį sužaistos dar keturios 14-ojo turo rungtynės, kurių trijose užfiksuotos pergalės triuškinančiu skirtumu ir raudonos kortelės pirmajame kėlinyje.
Ikechukwu Uche įmušė dukart
Ikechukwu Uche įmušė dukart / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Svarbią pergalę iškovojo tik šį sezoną į aukščiausiąją lygą grįžęs, tačiau tarp lyderių žygiuojantis „Villarreal“ klubas, išvykoje 3:0 (1:0) įveikęs Valensijos „Levante“.

Jau dešimtąją minutę šeimininkų vartininkas Keyloras Navasas užsidirbo raudoną kortelę ir „Varlytės“ liko žaisti dešimtyje. 13 min. Bruno nesuklydo mušdamas 11 metrų baudinį, o antrajame kėlinyje šeimininkus dviem įvarčiais palaidojo Ikechukwu Uche (74 ir 89 min.).

Barselonos „Espanyol“ futbolininkai taip pat iškovojo pergalę, išvykoje 4:1 (1:0) sumušę Madrido „Rayo Vallecano“ ekipą.

Šių rungtynių scenarijus buvo panašus – šeimininkų vartininkas Rubenas Martinezas jau 25 min. užsidirbo raudoną kortelę, o Sergio Garcia 11 metrų baudiniu išvedė svečius į priekį.

„Rayo Vallecano“ antrajame kėlinyje ir vėl prisidirbo baudos aikštelėje, tad S.Garcia 51 minutę nuo 11 metrų žymos įkalė ir antrą įvartį. Saulas Niguezas 81 minutę rezultatą buvo sušvelninęs, tačiau S.Garcia 83 min. pataikė ir „iš žaidimo“, o dar po dviejų minučių galutinį tašką padėjo Christianas Stuani.

„Sevilla“ futbolininkai laimėjo derbį
„Sevilla“ futbolininkai laimėjo derbį

Sevilijos derbis

Sekmadienio vakarą Ispanijos futbolo sirgalių laukė aršusis Sevilijos miesto derbis, kuris neutralius žiūrovus turėjo nuvilti. Aikštėje dominavo viena komanda ir ji buvo „Sevilla“, namuose 4:0 (2:0) sudaužiusi paskutinėje „Primeros“ vietoje esančius „Real Betis“.

Carlosas Bacca įmušė jau antrąją minutę, o „Real Betis“ žaidėjas Paulao per penkias pirmojo kėlinio minutes (37 ir 42 min.) gavo dvi geltonas korteles ir paliko savo komandą mažumoje.

„Sevilla“ futbolininkams to ir tereikėjo – įvarčius mušė Stephane'as Mbia (43 min.), Vitolo (59 min.) ir Vicente Iborra (88 min.).

Staigmeną pateikė taip pat šį sezoną į „Primera“ grįžusi „Elche“, kuri savo aikštėje 2:1 įveikė „Valencia“ ir dabar šios dvi komandos kartu su „Granada“ ir „Levante“ turi po 17 taškų ir dalijasi 10-13 vietas.

Tuo tarpu „Villarreal“ su 27 taškais rikiuojasi ketvirtoje vietoje, „Espanyol“ su 18 yra devintas, o „Rayo Vallecano“ su dvylika – 16-as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas