Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Falcao spirgino teisėją: „Gėdinga, kad tai vyksta pasaulio čempionato aštuntfinalyje“

Kolumbietis puolėjas Radamelis Falcao buvo pasipiktinęs dėl savo komandos pralaimėjimo Anglijai pasaulio čempionato aštuntfinalyje. Kolumbijos rinktinės kapitono nuomone, teisėjas Markas Geigeris priiminėjo varžovams palankius sprendimus.
Teisėjas Markas Geigeris ir Radamelis Falcao
Teisėjas Markas Geigeris ir Radamelis Falcao / „Scanpix“/AP nuotr.

Anglai antradienį vakare išsiveržė į priekį po 11 metrų baudinio, bet jau per pridėtą teisėjo laiką antrajame kėlinyje Kolumbija rezultatą išlygino. Komandos mušė 11 metrų baudinius, o čia sėkmė nusišypsojo Anglijai.

Iš viso antradienio vakaro rungtynėse buvo užfiksuotos 36 pražangos, iš jų 23 buvo sušvilptos Kolumbijos komandai.

Arbitras M.Geigeris taip pat skyrė ir 11 metrų baudinį į kolumbiečių vartus po to, kai baudos aikštelėje standartinės situacijos metu prasižengė Carlosas Sanchezas.

VIDEO: Rungtynių santrauka: Anglija – Kolumbija

„Man atrodo keista, kad šioms rungtynėms buvo paskirtas teisėjas iš JAV. Jei nuoširdžiai, visos rungtynės paliko daugybę abejonių. Jis kalbėjo tik angliškai, buvo jaučiamos simpatijos. Nesmulkiomis pražangomis teisėjas stūmė mus link mūsų vartų, tai man buvo aišku“, – po rungtynių kalbėjo R.Falcao.

Nepaisant skirtų pražangų skirtumo, kolumbiečiai kamuolį kontroliavo beveik tiek pat laiko, kiek ir varžovai, ir atliko dviem smūgiais į vartų plotą daugiau.

„Teisėjas mus išmušė iš vėžių, visi „50 prieš 50“ sprendimai buvo Anglijos naudai. Tokia situacija mums labai pakenkė. Arbitras komandoms taikė skirtingus kriterijus“, – M.Geigerį toliau spirgino R.Falcao.

Kolumbijos rinktinės kapitono manymu, visi abejotini sprendimai buvo palankesni varžovams: „Gėdinga, kad tai vyksta pasaulio čempionato aštuntfinalyje.“

Antradienio rungtynės nebuvo vienintelės šiame čempionate, kai arbitras iš JAV sulaukė žaidėjų kirčių.

Maroko ekipos atstovas Nordinas Amrabatas po pralaimėjimo Portugalijai 0:1 sakė, kad tas pats teisėjas paprašė vieno iš portugalų marškinėlių. Tiesa, šią informaciją FIFA paneigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito