Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertas Lewandowskis kritikos strėlėmis užmėtė visą Lenkijos rinktinės komandą

Lenkijos futbolo aistruoliai tikėjosi, kad jų viešnagė Rusijoje užtruks ilgiau nei grupių etapas, tačiau to neįvyks – nacionalinė komanda pralaimėjo rungtynes Kolumbijai ir jau šį ketvirtadienį baigs savo pasirodymą 2018-ųjų metų pasaulio čempionate.
Lenkija – Kolumbija
Lenkija – Kolumbija / „Scanpix“ nuotr.

Lenkijos rinktinė, vakar Kazanėje patyrusi triuškinančią nesėkmę prieš Kolumbiją, jau nebeturi net teorinių galimybių išeiti į atkrintamųjų etapą.

Po nesėkmės, kuri lenkus eliminavo iš turnyro, savo nusivylimo komandos pasirodymu neslėpė ryškiausia šios šalies futbolo žvaigždė – Robertas Lewandowskis.

„Galbūt tai buvo viskas, ką mes galėjome padaryti. Būkime atviri – pralaimėjome ne per plauką. Mes stengėmės, bandėme žaisti savo geriausią futbolą, tačiau tai buvo viskas, ką galėjome pasiūlyti šiam momentui“, – po rungtynių nusivylimo neslėpė Miuncheno „Bayern“ klubo puolėjas.

VIDEO: Lenkija – Kolumbija

„Daugelis dalykų, kuriuos buvome suplanavę įvykdyti šių rungtynių ir viso pasaulio čempionato metu, nepavyko. Atrodo, kad buvau vienas. Mes kovojome, aš kovojau, tačiau tai nėra užtektinai, jog laimėtume rungtynes pasaulio čempionate.

Aikštėje turi turėti kokybės, o mūsų komandoje jos yra nedaug“, – pridūrė R.Lewandowskis, dar taip ir nepelnęs savo įvarčio planetos pirmenybėse.

Lenkija savo paskutines rungtynes sužais ketvirtadienį – jų lauks Japonija, kuri ,įveikusi Kolumbiją ir lygiosiomis sužaidusi su Senegalu, tęsia kovą dėl patekimo į aštuntfinalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas