Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ vadovauti norintis Jose Mourinho atskleidė klubus, kuriuos treniruoti atsisakė

Po išsiskyrimo su „Manchester United“ klubu naujos darbovietės taip iki dabar ir nesuradęs portugalas Jose Mourinho save mato tik vienos komandos – Madrido „Real“, treneriu.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po siaubingo „Premier“ lygos starto praėjusį gruodį „Manchester United“ atleido charizmatiškąjį portugalą, kuris šią vasarą buvo medžiojamas keleto Europos klubų.

Tačiau bendraudamas su žiniasklaida strategas atskleidė, kad jį ypatingai domina vienas klubas – „karališkasis“ Madrido „Real“.

Nors šio legendinio klubo trenerio kėdė beveik visuomet yra karšta, šiuo metu nėra jokių pranešimų, kad „Real“ klubo vadovai ieškotų kuo pakeisti Zinedine'ą Zidane'ą.

Pats J.Mourinho atskleidė, kad nuo gegužės iki rugsėjo mėnesio strategas atmetė net penkių gerai Europoje žinomų klubų pasiūlymus – „Monaco“, „Lille“, „Wolfsburg“, „Schalke“ ir „AC Milan“.

Visgi portugalo kartelė – kiek aukštesnė. Šiuo laikotarpiu jis reiškė norą treniruoti „Paris Saint Germain“, Miuncheno „Bayern“ arba Turino „Juventus“ klubus.

Visgi Prancūzijos ir Vokietijos klubai pratęsė sutartis su Thomasu Tucheliu ir Niko Kovaču, o „Juve“ sukirto rankomis su Mauricio Sarri.

VIDEO: „Vieni vartai“: (ne)dėkingi burtai Lietuvai, „Bangos“ stebuklas ir nesuprantami rinkimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito