Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rinktinėje vietos netekusio vartininko posūkis: treniravosi „Sūduvoje“, žais „Dainavoje“

Tomas Švedkauskas kurį laiką buvo be klubo ir dėl to neturi vietos Valdo Ivanausko rinktinėje, bet dabar pagaliau susirado naują stotelę – vartų sargas žais Alytaus „Dainavoje“.

27-erių futbolininkas raudonai mėlyniems turėtų atstovauti iki sezono pabaigos.

„Su treneriu T.Ražanausku jau anksčiau buvo kalbėta apie galimą prisijungimą prie ekipos. Priimti sprendimą padėjo ir geri santykiai su puikiai pažįstamais dainaviečiais iš karjeros Lietuvos rinktinėje ir klubuose, tai Vytautu Lukša, Linu Klimavičiumi, Deivydu Matulevičiumi bei kitais. Klube atmosfera taip pat labai gera, naujieji komandos draugai lengvai padėjo įsilieti į komandą”, – džiaugėsi naujasis Dainavos futbolininkas.

T.Švedkauskas keletą mėnesių nerungtyniavo, o prieš tai turėjo gerą sezoną „Lommel” ekipoje, žaidusioje antroje Belgijos lygoje. Pasibaigus kontraktui vartų sargas ieškojo naujos ekipos užsienyje, tačiau neatradus norimo klubo, nusprendė priimti „Dainavos” pasiūlymą.

Įdomu tai, kad T.Švedkauskas ne vieną mėnesį treniravosi su Marijampolės „Sūduva”, tačiau galiausiai nutūpė „Dainavoje”.

Naujasis „Dainavos” vartininkas didžiąją karjeros dalį praleidęs Lietuvos, Italijos, Portugalijos bei Belgijos klubuose, atstovavęs įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktinėms, patirties sėmėsi ir legendiniame „A.S. Roma” klube.

Artimiausios DFK „Dainava” rungtynės jau šį šeštadienį 15.00 Telšių miesto stadione su turnyrinės lentelės kaimynais Telšių „Džiugas” futbolininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas