Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Riteriai“ oficialiai atsisveikino su treneriu

A lygos dugne atsidūręs Vilniaus „Riterių“ klubas griebėsi eilinių permainų. Sostinės ekipa oficialiai pranešė apie išsiskyrimą su vyriausiuoju treneriu Vladimiru Jankovičiumi.
Vladimiras Jankovičius
Vladimiras Jankovičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

15min jau rašė, jog sekmadienį Telšiuose „Riteriai“ žaidė be stratego – klubo žaidėjai sukilo prieš komandą pastaruoju metu treniravusį V.Jankovičių ir sulaukė klubo vadovų palaikymo.

Oficialių pranešimų klubo svetainėje tuo metu nebuvo, bet rungtynėse komandai vadovavo Marius Čeliauskas – fizinio rengimo treneris.

V.Jankovičius atvyko į klubą pavasarį, pakeitęs Pablo Villarą, su kuriuo „Riteriai“ per ketverias pirmąsias rungtynes iškovojo tik tašką.

Bet V.Jankovičius situacijos nepataisė. Sužaidus 23 rungtynes „Riteriai“ su 15 taškų tebėra paskutiniai tarp dešimties A lygos komandų.

Paskutinį kartą pergalę A lygoje Vilniaus ekipa iškovojo dar balandžio 18-ąją – nuo tada nelaimėtų rungtynių serija išsitęsė jau iki keturiolikos.

Dabar „Riteriai“ oficialiai išplatino pranešimą, kuriame teigia, jog V.Jankovičius nuo treniruočių ir varžybų nušalintas jau šeštadienį, o dabar – atleistas.

Priduriama, kad apie naująjį vairininką klubas praneš artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas