Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Riterių“ vairą perima buvęs „Sūduvos“ vairininkas

Vilniaus „Riteriai“ pranešė apie naują komandos vyriausiąjį trenerį. Juo tapo Matthew Silva.
Matthew Silva
Matthew Silva / nuotr. Vytauto Kuralavičiaus

32-ejų portugalas iki šiol dirbo „Riterių B“ komandoje Pirmoje lygoje. Su ja M.Silva žengė dvyliktas tarp 16 ekipų antrajame šalies divizione.

Portugalas prie „Riterių“ vairo pakeis atleistą Vladimirą Jankovičių ir bus jau trečias komandos treneris šiame sezone, mat sezoną prie sostinės ekipos vairo pradėjo Pablo Villaras.

„Mes visi puikiai žinome situaciją ir puikiai žinome, ką turime daryti. Dabar ne tas laikas, kai turime žvalgytis atgal. Ne, turime kuo geriau pasiruošti būsimam savo varžovui, į priekį žiūrėti su pozityvu ir siekti tų tikslų, kurie yra pasiekiami, – prisistatydamas „Riterių“ svetainei teigė M.Silva. – Be abejo, tam turime būti geriausi kiekvieną dieną.

Matau šių žaidėjų potencialą ir tikiu, kad tie tikslai yra pasiekiami. Žaidėjai išgirdo mano idėjas, todėl pasitelkus didesnę motyvaciją, kiekvienas tikslas bus pasiekiamas. Man garbė treniruoti šį klubą.“

Portugalas prieš prisijungdamas prie „Riterių“ treniravo Marijampolės „Sūduvą“ – prie jo vairo M.Silva stovėjo nuo pernai spalio iki sezono pabaigos. Dar anksčiau portugalas treniravo ir Alytaus „Dainavą“.

Šiame sezone kurį laiką jis dirbo V.Jankovičiaus trenerių štabe. M.Silvos debiutas prie „Riterių“ vairo įvyks šeštadienį Kaune A lygos rungtynėse prieš Kauno rajono „Hegelmann“.

Vilniaus klubas su 15 taškų per 23 rungtynes yra paskutinis dešimtas A lygos turnyrinėje lentelėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas