Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Riyadas Mahrezas: „Leicester“ triumfas „Premier“ lygoje – misija neįmanoma

Rezultatyviausias Anglijos „Premier“ lygos saugas Riyadas Mahrezas atskleidė nemanąs, kad jo atstovaujamas „Leicester City“ klubas šį sezoną gali pretenduoti į nugalėtojų titulus, nors šiuo metu ir yra pirmoje turnyrinės lentelės vietoje.
Riyadas Mahrezas
Riyadas Mahrezas / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį sezoną „lapės“ per plauką išvengė iškritimo į žemesniąją lygą, tačiau šiemet Claudio Ranieri auklėtiniams kol kas scenarijus klostosi kur kas palankiau - po penkiolikos pirmųjų turų „Leicester“ komanda puikuojasi Anglijos „Premier“ lygos turnyrinės lentelės viršūnėje.

Vis dėlto pats R.Mahrezas, šeštadienio rungtynėse su „Swansea“ pelnęs tris įvarčius, šiuo metu yra labiau susirūpinęs pasiekti 40 taškų ribą, kurios dažniausiai pakanka, kad komanda išliktų stipriausioje Didžiosios Britanijos lygoje.

„Nemanau, kad galime iškovoti titulą, – BBC žurnalistams sakė R.Mahrezas. – Pirmiausia turime prisikasti iki 40 taškų, o po to jau žiūrėsime.“

Kartu su rekordus mušančiu puolėju Jamie Vardy, R.Mahrezo nuostabi forma buvo pagrindinis faktorius, leidęs „Leicester“ komandai pakilti į pirmąją vietą.

„Tiesą sakant, nesu nustebęs, nes žinau, kad galiu žaisti dar geriau, – toliau kalbėjo 24-erių futbolininkas.

Futbole svarbiausia pasitikėti savo jėgomis. Kai pradedi pelnyti įvarčius vieną po kito, tai suteikia daugiau pasitikėjimo. Manau, kad būtent taip nutiko ir su manimi.“

Smarkiai šovė pro šalį

Marselio „Olympique“ skautai 2014-aisiais klubo prezidentui Vicentui Labrune siūlė įsigyti R.Mahrezą, tačiau šis atšovė, kad tokie žaidėjai komandai atneštų tik gėdą.

„Ar tikrai manote, kad nuo šiol Marselio „Olympique“ gali rungtyniauti žaidėjai iš tokių komandų kaip „Leicester““? – tąkart klausė V.Labrune. 

„Lai jis galvoja, ką nori. Aš žinau, kas esu ir ką galiu padaryti aikštėje.

Kiekvienas juk negali tavęs mylėti. Vieni žmonės tave gerbia, kiti – nekenčia, dar kitiems kelia šleikštulį pats tavo žaidimas. Tai gyvenimas, tad man nelabai rūpi, kas ir ką apie mane mano.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas