Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso vaizdo įrašo kaina: nušalinti visam gyvenimui

Futbolo teisėja ir teisėjų inspektorius buvo diskvalifikuoti iki gyvenimo pabaigos nuo savo darbų Turkijoje. Skandalas kilo, kai socialinėje erdvėje nutekėjo vaizdo įrašas, kuriame, manoma, buvo jie abu.
Turkijoje kilo skandalas dėl 24 metų teisėjos ir 61 metų teisėjų inspektoriaus santykių.
Turkijoje kilo skandalas dėl 24 metų teisėjos ir 61 metų teisėjų inspektoriaus santykių.

24 metų Elif Karaarslan tapo populiari Turkijoje dėl didelio skaičiaus sekėjų instagrame.

Šimtai tūkstančių žmonių tapo jos paskyros sekėjais, kai jauna moteris pradėjo publikuoti įvairias nuotraukas ir vaizdo įrašus, tarp jų ir iš savo darbų futbolo aikštėje, kur ji teisėjavo žemesnio lygio varžybose.

E.Karaarslan pati rungtyniavo Stambulo „Bešiktaš“ moterų futbolo ekipoje, bet patyrė kryžminio kelio raiščio traumą ir perėjo į teisėjavimą.

Tačiau dabar, atrodo, kad arbitrės karjera gali būti baigta.

Skandalas kilo, kai socialinėje erdvėje pasklido vaizdo įrašas – kalbama, kad ten užfiksuota E.Karaarslan ir teisėjų inspektoriaus Orhano Erdemiro sekso scenos.

61 metų turkas anksčiau pats teisėjavo Turkijos aukščiausioje futbolo lygoje, buvo licencijuotas FIFA arbitras.

Vaizdo įrašas pasiekė Turkijos futbolo federaciją, kurios drausmės komisija skyrė diskvalifikacijas ir nutarė panaikinti licencijas iki gyvenimo pabaigos, – pranešė T24.

O.Erdemiras teigė, kad vaizdo įrašas pasklido be jo sutikimo.

„Mano garbė prieš mano šeimą, mano socialinį ratą ir visą teisėjų bendruomenę buvo sutrypta. Be to, finansiniai praradimai ir emocinė žala – patyriau nesuskaičiuojamų nuostolių“, – akdenizgercek.com citavo O.Erdemirą, kuris skundėsi, kad taip buvo sugriauta jo 30 metų trukusios karjeros reputacija ir žadėjo imtis teisinių veiksmų.

E.Karaarslan tvirtino, kad vaizdo įraše yra ne ji, o pagal vaizdą sunku spręsti, nes jis prastos kokybės.

„Bus ilgas teisinis procesas, bet mes grįšime dar stipresni. Laukiu paramos ir meilės šiuo sudėtingu metu“, – instagrame parašė moteris.

Ji teigė, kad neturi tiesioginio ryšio su federacija, nes teisėjavo per pavienius turnyrus, o ne federacijos rengiamus čempionatus.

E.Karaarslan pareiškė, kad nesiruošia raudoti, o susitelks kovai už moterų teises: „Nesiruošiu verkti – tai ne man. Aš stovėsiu iki pabaigos. Aš tik esu ta, kurią žmonės stengiasi sužeisti, tikiuosi, kad aš būsiu paskutinė tokia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas