Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergio Ramosas ir Pepe galės rungtyniauti prieš „Paris Saint-Germain“

Ramosas pastaruoju metu turi problemų su petimi, o Pepe praleido daugiau nei mėnesį dėl kojos traumos. Abu gynėjai nežaidė šeštadienio rungtynėse su „Las Palmas“, tačiau bus pasirengę sugrįžti į rikiuotę Čempionų lygos dvikovai prieš Prancūzijos čempionus.
Pepe ir Ramosas
Pepe ir Ramosas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Sergio Ramosas ir Pepe galės rungtyniauti prieš PSG“, – po mačo žurnalistams teigė Madrido „Real“ strategas Rafaelis Benitezas.

Benitezas taip pat mano, kad Luka Modričiaus sužeidimas nėra rimtas, o per pertrauką kroatą pakeitė tik todėl, jog nenorėjo rizikuoti saugo sveikata.

„Modričius turėjo nedidelių problemų su šlaunimi, todėl nenorėdami rizikuoti jo sveikata, nusprendėme jį pakeisti. Kalbant apie kitus po traumų atsigaunančius žaidėjus – dėl jų dalyvavo rungtynėse nuspręsime pirmadienį“, – situaciją patvirtino „Real“ strategas.

Madrido ekipa pirmose rungtynėse išvykoje prieš PSG sužaidė nulinėmis lygiosiomis ir dabar su Laurento Blanco komanda dalijasi pirmą-antrą vietomis A grupėje. Abi komandos per tris susitikimus iškovojo septynis taškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai