Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį pasaulio čempionate – „gyvenk arba mirk“ etapo startas

Pasaulio futbolo čempionatas pasiekė karščiausią stadiją, kai menkiausia klaida gali lemti išvyką namo. Pirmenybėse startuoja aštuntfinaliai, o šeštadienį į kovą stos Prancūzija ir Argentina bei Urugvajus ir Portugalija.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

17 val. Prancūzija – Argentina

Dar prieš čempionatą būtų buvę galima sakyti, kad šių futbolo milžinų akistata papuoštų net ir finalą, bet realybė yra kiek kitokia.

Vidinių rietenų nuvarginta Argentina nėra tokia gera, kokia gali pasirodyti „ant popieriaus“.

Daug pasako vien tai, kad argentiniečiai šiose pirmenybėse lygiosiomis 1:1 sužaidė su Islandija, 0:3 buvo sutrypti Kroatijos ir galiausiai 2:1 palaužė Nigeriją.

Prancūzija, nors taip pat neatrodo stebuklingai, žaidžia užtikrinčiau. Prancūzai 2:1 palaužė australus, 1:0 įveikė Peru ir nuobodžiomis nulinėmis lygiosiomis užbaigė mačą su Danija.

21 val. Urugvajus – Portugalija

Cristiano Ronaldo tempiama Portugalijos rinktinė tik per plauką pateko į aštuntfinalį po to, kai iki rungtynių pabaigos vargo su Irano rinktine.

Pirmenybes portugalai pradėjo 3:3 sužaisdami su ispanais, tada tik 1:0 buvo palaužtas Marokas ir viskas sprendėsi paskutiniajame mače, kuriame buvo peršoktas Irano barjeras.

Urugvajus Rusijoje jaučiasi kur kas užtikrinčiau. Gynybinį ir atsargų futbolą demonstruojantys urugvajiečiai rezultatu 1:0 palaužė Egiptą ir Saudo Arabiją, o kovą dėl pirmos vietos grupėje net 3:0 laimėjo prieš Rusiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas