Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Šiaulių“ treneris Tomas Kančelskis: „Prieš „Dainavą“ kovosime tik dėl pergalės“

Šį šeštadienį FC „Šiauliai“ išvyksta į Kauną, kur 18:00 nacionalinės futbolo akademijos stadione suskaus su Alytaus „Dainavos“ futbolininkais. Tai bus jau VII „SMScredit.lt A lygos“ turas. Ne paslaptis jog „Dainavos“ strategas Gediminas Jarmalavičius pernai dirigavo „Šiaulių“ žaidimui, tad laukia įdomi dviejų, pernai kolegomis buvusių, trenerių akistata.
„Dainava“ – „Šiauliai“
„Dainava“ – „Šiauliai“ / fcsiauliai nuotr.

Paskutinėse rungtynėse „Dainavai“ teko vienintelį pralaimėjimą nuo „Šiaulių“ patyrusi Klaipėdos „Atlanto“ ekipa. Uostamiesčio futbolininkai nepasigailėjo Dzūkų ir vedini Evaldo Raziulio sutriuškino savo varžovus rezultatu 6-1. Pastaruoju metu „Dainava“ nedemonstruoja geriausios sportinės formos ir yra patyrusi jau keturis pralaimėjimus iš eilės. Vieninteliai Alytaus klubo taškai buvo iškovoti dar antrajame ture prieš taip pat buksuojančią Gargždų „Bangos“ ekipą įveikus juos rezultatu 3-0.

Visgi „Dainavos“ strategas Gediminas Jarmalavičius nelinkęs pasiduoti be kovos:

„Visi mūsų pralaimėjimai jau istorija, ruošiamės artėjančiomis rungtynėmis su “Šiauliais„ ir galvojame tik į priekį. Aišku nedžiugina treniruočių sąlygos, bei tai jog namų rungtynes žaidžiame išvykoje (aut. past. Kauno NFA stadionas). “Šiaulai„ šiemet jauna ir ambicinga komanda bei turi jau dvi pergales iš eilės, tad manau jų tikslas bus iškovoti ir trečiąją. Mūsų tikslas išsikrapštyti iš tos duobės į kurią esame pakliuvę. Laukia nelengva kova, padėtį dar labiau apsunkina ir pora netekčių. Rungtyniauti negalės M.Strauka ir M.Atmanavičius, o tai mums yra didelis galvos skausmas“ – kalbėjo „Dainavos“ strategas Gediminas Jarmalavičius.

Paklaustas ar bus papildoma motyvacija prieš buvusį savo klubą treneris atsakė:

„Visada malonu pasimatyti su buvusiais bendražygiais. Mane su Šiauliais sieja tik patys geriausi ir šilčiausi atsiminimai. Visgi aikštelėje sentimentų neiškosime ir kiekviena komanda stengsis vykdyti savo išsikeltus uždavinius bei sieks iškovoti pergalę.“

Savo ruožtu FC „Šiauliai“ VI ture šventė antrąją pergalę iš eilės. Pirmas rungtynes namie žaidę šiauliečiai rezultatu 4-2 palaužė Tauragės „Tauro“ pasipriešinimą. Po šios pergalės „Šiauliai“ pasivijo Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkus ir su aštuoniais taškais dalinasi 5-6 vietas turnyrinėje lentelėje.

„Šiaulių“ vyr. trenerio Tomo Kančelskio komentaras prieš rungtynes su Alytaus „Dainava“:

„Manau, kad “Dainava„ skaudžiai pralošusi “Atlantui„ padarys išvadas ir antrų tokių rungtynių iš eilės nebus. Dėl to mum bus tik sunkiau. Tačiau mes į Kauną važiuosime kovoti tik dėl pergalės. Svarbiausia yra nuteikti komandą rungtynėms, motyvuoti kovai kiekviename epizode ir kovoti dėl pergalės. Praeitose rungtynėse jaunieji žaidėjai gavo šansą ir jei jie toliau vykdys mano nurodymus per treniruotes bei rungtynes, manau bus galima ir toliau jais pasitikėti“. – kalbėjo „Šiaulių“vyr. treneris Tomas Kančelskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas