Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Šiaulius“ pasirinkęs N.Petkevičius: „Pastarieji sunkūs metai daug ko išmokė ir išeis tik į naudą“

Trečią vietą „Optibet A lygoje“ iškovoję „Šiauliai“ tęsia komandos komplektacijos darbus 2024 metų sezonui. Saulės miesto akademijos vadovai sukirto rankomis su dar vienu šio tarpsezonio naujoku – Nauriu Petkevičiumi.
Nauris Petkevičius
Nauris Petkevičius / Elvio Žaldario nuotr.

Iš Babtų kilęs puolėjas savo profesionalaus futbolininko karjerą pradėjo dar tuo metu gyvavusiame Kauno „Stumbre“, po to jaunasis talentas persikėlė į vieną iš Prancūzijos futbolo flagmanų – „Lille OSC“. Po laiko Lilyje, Nauris sugrįžo į gimtinę ir užsivilko tuo metu dar „Optibet I lygoje“ rungtyniavusios Kauno rajono „Hegelmann“ komandos marškinėlius.

23-ų futbolininkui laikas mėlynai baltų ekipoje buvo turbūt sėkmingiausias pastarojo karjeroje. Nauris Andriaus Skerlos vadovaujamoje ekipoje sužaidė 41 rungtynes, pelnė 17 įvarčių ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Būtent po šios sėkmingos serijos jis atkreipė Belgijos „Royale Charleroi SC“ klubo dėmesį.

Tiesa, nors futbolininkas nuo 2022 metų ir priklausė Belgijos futbolo klubui „Charleroi“, jame sužaidė tik 4 rungtynes ir vėliau buvo nuomojamas kitoms ekipoms.

Nuomos pagrindais rungtyniavo tos pačios šalies „K. Beerschot V.A.“ komandoje, vėliau sugrįžo į Lietuvą ir šiemet gynė Vilniaus „Žalgirio“ ir Kauno rajono „Hegelmann“ ekipų garbę.

„Pirmosios mintys – tik teigiamos ir pozityvios, džiaugiuosi prisijungęs prie šiauliečių ekipos. Su Mindaugu Čepu ilgai kalbėjomės apie ateities planus ir viziją šioje akademijoje, o po pokalbio nusprendžiau, jog ši lietuvius labiausiai visoje Lietuvoje mylinti organizacija yra ta vieta, kurioje noriu pratęsti savo karjerą.

Su nemaža dalimi šios komandos futbolininkų yra tekę kartu rungtyniauti ir anksčiau, su kitais yra tekę varžytis skirtingose barikadų pusėse, tačiau visumoje, manau, jog adaptacija neturėtų trukti ilgai .

Pastarieji metai gal ir nebuvo patys lengviausi, bet žinote kaip ten sako, sunkūs laikai padaro žmones stipriais. Daug ko išmokau ir žinau, kad tai man ateityje išeis tik į naudą. Dabar visa koncentracija yra į geltonai juodos komandos tikslus kitąmet, nekantrauju, kada galėsime pradėti pasiruošimą naujajam sezonui, – siauliufa.lt kalbėjo N.Petkevičius, kuris Šiauliuose užsivilks 28 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas