Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šimtą milijonų kainavęs R.Lukaku: „Nesu patenkintas „Chelsea“ klube“

Daugiau nei šimtą milijonų eurų – 115 – šią vasarą kainavęs belgas Romelu Lukaku pareiškė nesąs patenkintas savo vaidmeniu Londono „Chelsea“ klube ir norėtų sugrįžti į Milano „Inter“.
Romelu Lukaku ir Thomas Tuchelis
Romelu Lukaku ir Thomas Tuchelis / „Scanpix“ nuotr.

„Fiziškai jaučiuosi puikiai. Bet nesu patenkintas situacija „Chelsea“ klube. Thomas Tuchelis pasirinko žaisti kita sistema – aš nepasiduosiu, išliksiu profesionalas“, – atvirai nusivylimą „Sky Sports“ išsakė puolėjas.

Italijos čempionu su „Inter“ klubu praėjusį sezoną tapęs belgas, sugrįžęs į Londoną, kol kas pasižymėjo 6 įvarčiais per 17 mačų.

„Manau, dabar yra tinkamas laikas išsakyti savo jausmus. Visada sakiau, kad „Inter“ yra mano širdyje. Žinau, kad sugrįšiu, labai to tikiuosi. Pamilau Italiją ir, manau, dabar tinkamas metas papasakoti, kas iš tiesų nutiko šią vasarą.

Nuoširdžiai tikiuosi sugrįžti į „Inter“ ne savo karjeros pabaigoje, bet vis dar žaisdamas aukščiausiame lygyje ir laimėti daugiau titulų kartu. Noriu atsiprašyti „Inter“ sirgalių, pasirinkau netinkamą laiką, bet tai, ką jūs padarėte dėl manęs – tai liks amžinai“, – tęsė R.Lukaku.

„Inter“ klube, prie kurio prisijungė 2019-aisiais po nesėkmingo karjeros etapo „Manchester United“ ekipoje, R.Lukaku pelnė 64 įvarčius per 94 rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas