Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sirgaliai ragina Arsene'ą Wengerą trauktis, jis kritiką vadina farsu

Londono „Arsenal“ klubas sekmadienį patyrė dar vieną netikėtą pralaimėjimą, kai FA taurės ketvirtfinalyje 1:2 nusileido „Watford“ ir išlėkė iš turnyro. Jau šią savaitę greičiausiai baigsis ir klubo kelionė Čempionų lygoje, o „Premier“ lygoje šansai kovoti dėl titulo labai blankūs. Vis dėlto treneris Arsene'as Wengeras jam tenkančią kritiką vadina farsu.
Arsene'as Wengeras
Arsene'as Wengeras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai jau tampa farsu, mes tik pralaimėjome rungtynes. Mes nuliūdę, tačiau norime galvoti apie kitą mačą. „Arsenal“ ir anksčiau yra pralaimėjęs rungtynes ir ateityje dar pralaimės. Mes tiesiog toliau dirbsime kartu, tikėsime savimi ir rengsimės kitoms rungtynėms“, – po sekmadienio gėdos kalbėjo A.Wengeras. 

Iš pastarųjų dešimties susitikimų visuose turnyruose „Arsenal“ laimėjo tik tris, pralaimėjo net keturis ir tris sužaidė lygiosiomis. Šiaurės Londono klubas vasario 28-ąją Čempionų lygos ketvirtfinalyje savo aikštėje 0:2 nepasipriešino „Barcelona“ ekipai ir prieš atsakomąjį mačą šansų beveik nebeturi.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sirgalių plakatas Arsene'ui Wengerui
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Sirgalių plakatas Arsene'ui Wengerui

Kovo trečią dieną „Arsenal“ 1:2 pralaimėjo labai svarbų susitikimą „Swansea“ ir nuo „Premier“ lygos lyderio „Leicester“ šiuo metu juos skiria 8 taškų praraja. Galiausiai sekmadienį pasitraukta ir iš FA taurės.

„Mes norime neįmanomą dalyką paversti įmanomu Barselonoje. Žinome, kad žaisime prieš labai labai gerą komandą, tad labai svarbu susikoncentruoti mačui. Tai, kas dabar vyksta, žaidėjams yra sunku priimti, tačiau prašau teisti mus pasibaigus sezonui“, – prieš susitikimą su „Barca“ kalbėjo prancūzas.

Arsenal ir Watford mačo pabaiga

Jau per pastarąją FA taurės dvikovą su „Hull City“ ekipa svečių stadione buvusi „Arsenal“ sirgalių grupė iškėlė plakatą, raginantį A.Wengerą trauktis. Vis dėlto treneris teigia, kad sirgaliai jį ir komandą palaiko.

„Sirgaliai mus palaiko ir mes pažadame iki sezono pabaigos kautis kiekvienose rungtynėse. Tą mes ir darome. Taip, po ilgo sėkmingo laikotarpio iškritome iš FA taurės, liūdime dėl to, tačiau dabar jau reikia galvoti apie kitas rungtynes“, – kalbėjo A.Wengeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas