Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sirgalių balsas: geriausioje metų vienuolikėje – „Liverpool“ žaidėjų desantas

UEFA trečiadienį pristatė geriausių 2019-ųjų futbolininkų vienuolikę, kurią savo balsais išrinko sirgaliai iš viso pasaulio. Daugiausiai atstovų joje turi „Liverpool“ klubas – net penkis.
Virgilas Van Dijkas ir Sadio Mane
Virgilas Van Dijkas ir Sadio Mane / AFP/„Scanpix“ nuotr.

UEFA Čempionų lygoje praėjusiame sezone triumfavusiai „raudonųjų“ ekipai metų rinktinėje atstovauja vartininkas Alissonas Beckeris, gynėjai Virgilas Van Dijkas, Trentas Alexanderis-Arnoldas ir Andrew Robertsonas bei puolėjas Sadio Mane.

Be jų, į vienuolikę išrinkti ir gynėjas Matthijsas de Ligtas (Turino „Juventus“), saugai Frenkie de Jongas („Barcelona“) ir Kevinas De Bruyne („Manchester City“) bei puolėjai Lionelis Messi („Barcelona“), Cristiano Ronaldo („Juventus“) ir Robertas Lewandowskis (Miuncheno „Bayern“).

Vienuoliktuke daugiausiai žaidėjų yra iš Nyderlandų – trys. Du atstovus turi Anglija, po vieną – Brazilija, Senegalas, Belgija, Argentina, Portugalija ir Lenkija.

Net septyni futbolininkai į šią metų rinktinę pateko pirmą kartą – tokia garbė teko A.Beckeriui, T.Alexanderiui-Arnoldui, A.Robertsonui, S.Mane, M.de Ligtui, F.de Jongui ir R.Lewandowskiui.

V.Van Dijkas ir K.De Bruyne išrinkti antrą sykį, o L.Messi ir C.Ronaldo yra tapę tikrais šių rinkimų veteranais: argentinietis į geriausių žaidėjų rinkinį pateko jau 11-ąjį, o portugalas – net 14-ąjį kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas