Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sirgalių užpultas „Barcos“ treneris: „Buvo momentų, kuomet norėjau išlipti lauk“

„Barcelona“ komandos treneris Ronaldas Koemanas tikino norėjęs akis į akį susidurti su sirgaliais, kurie atakavo jo automobilį šeštadienio vakarą po pralaimėjimo Madrido „Real“ ekipai.

Didžiulė „Barcos“ sirgalių grupė apsupo R.Koemano automobilį, kai šis bandė palikti „Camp Nou“ stadioną po pralaimėjimo 1:2 „El Clasico“ mūšyje.

„Buvau su savo žmona, tačiau su mumis buvo ir žmonės, filmuojantys dokumentiką, tad viskas yra nufilmuota, – atskleidė R.Koemanas. – Buvo tas vienas vaikinas su „Arsenal“ marškinėliais už automobilio. Matėte jį, taip?

Nebuvau išsigandęs. Buvo momentų, kuomet norėjau išlipti lauk, bet vis pagalvodavau, jog nereikia to daryti. Buvo daug žmonių, filmuojančių „Tik Tok“ vaizdo įrašus. Jie nori, kad tu įsitrauktum.“

„Barcos“ trenerio nuomone, išspręsti problemą gali būti sunku. Pastaruoju metu Barselonos klubas turėjo rimtų bėdų dėl sirgalių, filmuojančių vaizdo įrašus „Tik Tok“ platformai šalia treniruočių bazės.

„Nemanau, kad yra išeitis. Man atrodo, kad tai labiau socialinė problema, žmonių edukacijos problema. Jie neturi moralės ir vertybių. Sirgaliai stadione buvo kitokie, net kai atsilikome 0:2. Dėl to neturėtume koncentruotis ties tais žmonėmis lauke, – kalbėjo R.Koemanas spaudos konferencijoje. – Tie dalykai nutiko ne tik man, bet ir daugumai žaidėjų. Tai nutiko visiems, net ir buvusiam komandos gynėjui Carlesui Puyoliui.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas