Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalas Prancūzijoje: rinktinės žaidėja užsakė savo komandos draugės sumušimą

Prancūzijos futbolą šiomis dienomis purto neregėto dydžio skandalas. Nacionalinės futbolo rinktinės žaidėja Aminata Diallo kaltinama tuo, jog užsakė nusikaltimą, norėdama, jog būtų sumušta jos tiesioginė konkurentė dėl vienos klube ir rinktinėje.
Aminata Diallo ir Kheiroa Hamraoui
Aminata Diallo ir Kheiroa Hamraoui / „Scanpix“ nuotr.

Incidentas įvyko lapkričio 4-ąją Paryžiuje po bendros „Paris Saint Germain“ ekipos vakarienės restorane netoli „Bois de Boulogne“ rajono.

A.Diallo savo automobiliu išvežiojo komandos drauges namo, o tarp keliavusių merginų buvo Kheiroa Hamraoui ir dar dvi neįvardintos PSG futbolininkės.

Apie 22 valandą prie gatvėje sustojusio automobilio priėjo du kaukėti vyrai, ištraukė K.Hamraoui iš automobilio ir stipriai ją sumušė.

Teigiama, kad futbolininkė buvo talžoma metaliniais strypais per kojas.

Galiausiai paaiškėjo, kad šį nusikaltimą veikiausiai užsakė A.Diallo. Abi futbolininkės tiek rinktinėje, tiek klube žaidžia atraminėje zonoje ir yra konkurentės dėl vietos startinėje sudėtyje.

Dėl sumušimų K.Hamraoui jau teko praleisti Čempionų lygos akistatą su Madrido „Real“ (4:0), o starto sudėtyje vietą užėmė būtent A.Diallo.

PSG vadovybė pranešė, jog taip pat pradėjo vidinį tyrimą ir sieks padėti policijai kuo greičiau išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: „Sūduva“ pasiduoda, rinktinė, „Ajax“, Mančesterio derbis, „West Ham Utd“ ir J.Kimmicho santykis su skiepais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant