Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skirtingos nuotaikos Mančesteryje: „City“ išbrido, „United“ nuskendo

Anglijos „Premier“ lygoje skirtingai susiklostė Mančesterio klubų rungtynės. Abi ekipos pirmosios praleido įvarčius, bet viena iš jų sugebėjo išsikapstyti ir išplėšti pergalę, o kita patyrė skaudžią nesėkmę.
Bruno Fernandesas
Bruno Fernandesas / „Scanpix“/AP nuotr.

Titulą ginantis „Manchester City“ klubas svečiuose 3:1 įveikė Londono „West Ham United“.

„Plaktukai“ pirmavo po 36-ąją minutę pasiekto Jameso Wardo-Prowse'o įvarčio, tačiau „miestiečiai“ sugrįžo į rungtynes nusiteikę kitaip.

Jau 43-ąją antro kėlinio sekundę Jeremy Doku išlygino rezultatą, o Bernardo Silvos (76 min.) ir Erlingo Haalando (86 min.) įvarčiai išplėšė „Man City“ pergalę.

Tai jau penktoji „City“ pergalė iš tiek pat galimų – Pepo Guardiolos auklėtiniai pirmauja Anglijos „Premier“ lygoje.

Visiškai kitaip susiklostė „Manchester United“ rungtynės su „Brighton“. Jas 3:1 laimėjo svečiuose žaidusi Braitono ekipa.

Į priekį ją 20-ąją minutę išvedė Danny Welbeckas, o tokiu rezultatu baigėsi ir pirmasis kėlinys, nors jo pabaigoje danas Rasmusas Hojlundas mušė įvartį, kurį VAR atšaukė dėl užfiksuoto užribio.

Po pertraukos „raudoniesiems velniams“ į kovą sugrįžti nepavyko. Pascalis Grossas 53-ą minutę padvigubino skirtumą, o Joao Pedro 71-ą minutę padidino „Brighton“ persvarą iki trijų įvarčių.

Hannibalas Mejbri (73 min.) pelnė įvartį namuose žaidusiam „Man United“, bet tai rungtynių baigties nepakeitė – Eriko Ten Hago auklėtiniai patyrė skaudų pralaimėjimą.

Tai jau trečia „Man United“ nesėkmė, po kurios ši komanda nukrito į dvyliktą vietą turnyre. Jau 12 taškų turintis „Brighton“ žengia ketvirtas.

Dramatišką pergalę namuose pasiekė Londono „Tottenham Hotspur“. Atsilikęs iki aštuntos pridėto laiko minutės, sostinės klubas 2:1 įveikė „Sheffield United“.

Svečius į priekį 73-ą minutę išvedė Gustavo Hameris ir atrodė, kad Šefildo ekipa keliauja link pergalės. Vis dėlto Richarlisono (90+8 min.) ir Dejano Kulusevskio (90+10 min.) įvarčiai išplėšė pergalę „Tottenham“.

Ketvirtą mačą iš penkių laimėjęs Londono klubas žengia antras „Premier“ lygoje.

Kiti rezultatai:

Birmingamo „Aston Villa“ – Londono „Crystal Palace“ 3:1

Londono „Fulham“ – „Luton“ 1:0

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas