Sportas gyvai

„Skrieja kamuolys“: istoriniai anglų baudiniai, purvina Kolumbija ir Belgijos šansai prieš Braziliją

Jau dvidešimtojoje 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ laidoje – apie purvinas aistras Anglijos ir Kolumbijos rungtynėse, Antuano Griezmanno meilę Urugvajui ir belgų šansus dvikovoje su brazilais.
Podkastas „Skrieja kamuolys“
Podkastas „Skrieja kamuolys“ / 15min nuotr.

Belgai nepralaimėjo jau 23 rungtynių iš eilės, tačiau brazilai, rinktinei vadovaujant strategui Tite, per 25 mačus praleido vos šešis įvarius. Šeštadienį šios komandos susigrums itin įdomiame ketvirtfinalyje.

Improvizuota 15min podkasto „Skrieja kamuolys“ komanda šeštadienį prisimena netikėtai užtikrintus beveik visus Anglijos rinktinės žaidėjus smūgius per baudinių seriją, jog, kad urugvajiečiai žais taip purvinai, kaip kolumbiečiai, ir ieško būdų belgams aikštėje išsidėstyti taip, kad būtų įmanoma įveikti brazilus.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: kolumbietiškas sh*thousery, prancūzų greitis ir belgų pasirinkimai

Studijoje – „Viaplay“ komentatorius Rytis Vyšniauskas, 15min žurnalistas Gintaras Radauskas ir futbolo aistruoliai Justinas Rasalskis bei Vilius Volodkevičius.

Podkasto „Skrieja kamuolys“ kiekvieną pasaulio čempionato rungtynių dieną ieškokite portale 15min, taip pat – platformose „Podbean“, „iTunes“ ir „Spotify“.

„Skrieja kamuolys“ rengėjai yra įkūrę pasaulio čempionato „Fantasy“ lygą. Jos kodas: 6AHRWAOL. Prisijunkite (čia), suburkite komandą – pasivaržysime. Prizas nugalėtojui – oficialus čempionato kamuolys „adidas“ „Telstar 18“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius