Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 03

Slovakai mato gyvenimo šansą: 17 metų laukimas ir skambutis buvusiam žalgiriečiui

Lietuvoje pabrėžiama, kad Vilniaus „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą žais istorines rungtynes prieš Bratislavos „Slovan“. Tai susitikimas, galintis atverti Lietuvos čempionams kelią į Konferencijų lygos atkrintamąsias, bet ne tik Vladimiro Čeburino auklėtiniai dantimis kabinsis į gyvenimo šansą. Alkani ant LFF stadiono vejos žengs ir slovakai.

„Slovan“ futbolininkai užims pirmąją vietą grupėje, jei laimės prieš „Žalgirį“. Kitas kelias – sužaisti lygiosiomis ir tikėtis, kad „Basel“ lygiosiomis išsiskirs su Jerevano „Pyunik“. Vis dėlto lygiosios garantuos slovakams bent antrąją poziciją.

„Žalgirio“ situacija kiek sudėtingesnė. Vilniečiams yra būtina pergalė bet kokiu rezultatu, jei „Basel“ nepralaimės savo rungtynių. Jei šveicarai vėl paslys, tuomet žaliai baltiems reikės pergalės bent dviem įvarčiais.

„Blogo oro gamtoje nebūna“, – vaizdžiai prieš susitikimą kalbėjo V.Čeburinas, neslėpęs, kad ketvirtadienio mūšis bus svarbiausias jo karjeroje. Bent jau kol kas.

Panašiai spaudos konferencijoje dėstė ir Vladimiras Weissas vyresnysis, treniruojantis „Slovan“ ekipą.

„Žaisime ant dirbtinės aikštės, ji yra greita. Žinau trenerį Čeburiną, jis pasirenka žaidėjus pagal turimas sąlygas. Vilniaus komandos futbolininkai yra labai dinamiški, treneris turi puikų pasirinkimą.

Šansai yra gyvi. Matematiškai žiūrint, viską turime savo rankose ir tai yra mūsų gyvenimo galimybė. Mes tikrai įdėjome daug darbo, bet gerbiame ir oponentų kokybę. Pažiūrėsime, kas sužais geriau. Varžovai taip pat patys kontroliuoja savo situaciją. Mums pakanka lygiųjų, tik nežinome, ką jos mums atneštų. Nebijome, bet gerbiame „Žalgirį“.

Nenoriu skaičiuoti ar filosofuoti. Pažiūrėkime, kam šis vakaras bus sėkmingesnis. Mes ruošiamės „Žalgiriui“, jie ruošiasi mums.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas