Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stabdykite juos: įsisiautėjęs „Hegelmann Litauen“ A lygoje sumušė net 6 įvarčius

Šeštadienį Kauno raj. „Hegelmann Litauen“ ekipa iškovojo didžiausią pergalę šių metų „Optibet A lygoje“ pirmenybėse, o Kėdainių „Nėvėžis“ patyrė didžiausią pralaimėjimą.
„Hegelmann Litauen“ švenčia įvartį.
„Hegelmann Litauen“ švenčia įvartį. / „Hegelmann Litauen“ nuotr.

19-ojo turo akistatoje „Hegelmann“ neteko lyderio Naurio Petkevičiaus, bet dominavo aikštėje ir varžovams išrašė po tris įvarčius abiejuose kėliniuose. Dvikova baigėsi kauniečių triumfu 0:6 (0:3).

Nors susitikimo pradžioje kėdainiečiai bandė nustebinti varžovus ir surengė kelis pavojingus išpuolius, svečiai buvo efektyvesni savo atakose. 12 minutę Andriaus Skerlos auklėtiniai išsiveržė į priekį po gerai išpildytos kampinio situacijos – tiksliai iš arti pasižymėjo Kyle‘as Spence‘as.

Kėlinio viduryje „Hegelmann Litauen“ padvigubino pranašumą. Po Karolio Rukuižos pražangos prieš Naurį Petkevičių baudos aikštelėje, buvo paskirtas vienuolikos metrų baudinys. Jį realizavo Yukiyoshi Karashima. Tuo tarpu N.Petkevičius rungtynių dėl traumos nebegalėjo tęsti.

Andriaus Skerlos auklėtiniai 33 minutę rezultatą pavertė triuškinamu. Po Gavi Thompsono iš aikštės gilumos, į priekį spurtavęs Vilius Armanavičius permetė kamuolį per vartininką Serhijų Melašenko į vartus.

Po pertraukos svečiai toliau šeimininkavo Kėdainių stadione. Aukšta nata kėlinį pradėjo K.Spence‘as, kuris puikiu smūgiu į viršutinį vartų kampą nepaliko vilčių vartininkui. Anglas pelnė jau penktą įvartį per ketverias rungtynes.

Kėdainiečiams teko traukti kamuolį iš vartų tinklo dar du kartus. 67 minutę kampinio situacijoje galva tiksliai smūgiavo I.Olaosebikanas. Jam tai buvo debiutinis įvartis čempionate. „Nevėžio“ gynyba subyrėjo ir situacijoje, kai po V.Armanavičiaus perdavimo baudos aikštelėje pasižymėjo Vilius Armalas.

Iškovojusi didžiausią pergalę šiame sezone, „Hegelmann Litauen“ komanda (37 tšk.) taškais susilygino su ketvirtoje vietoje žengiančiu „Kauno Žalgiriu“. „Nevėžis“ (9 tšk.) išlieka paskutinėje vietoje.

Kauniečiai vietiniame fronte laimėjo pastarąsias ketverias rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito