Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena A lygoje – „Šiauliai“ su M.Kukliu patiesė Vilniaus „Žalgirį“

Skandalingai Vilniaus „Žalgirį“ praėjusiame sezone palikęs ir į gimtuosius Šiaulius sugrįžęs Mantas Kuklys antradienį galėjo šokti pergalės šokį.

Puikiai A lygos sezoną pradėję „Šiauliai“, treniruojami kito buvusio ilgamečio žalgiriečio Mindaugo Čepo, namie 1:0 (1:0) tėškė antausį šalies čempionams iš Vilniaus.

Vienintelį rungtynių įvartį pačioje pirmojo kėlinio pabaigoje mušė Danielis Romanovskis.

„Žalgiris“ galėjo išsiveržti į priekį dar 13 minutę, bet 11 m baudinį mušęs Marko Miličkovičius nesugebėjo įveikti puikiai sužaidusio „Šiaulių“ vartų sargo Luko Paukštės.

Po šios pergalės „Šiauliai“ įsitvirtino 2-oje A lygos vietoje su 13 taškų. „Žalgiris“ žengia trečias su 10.

Vladimiro Čeburino treniruojamiems žalgiriečiams tai jau antras pralaimėjimas šio sezono A lygoje – pačiame pirmajame ture namie 2:3 buvo patirtas pralaimėjimas ir Telšių „Džiugui“.

Pirmauja tobulą sezono startą tęsiantis „Panevėžys“ (18 tšk.), kuris antradienio vakarą išvykoje dukart atsiliko nuo Kauno raj. „Hegelmann“, bet galiausiai šventė pergalę 4:2 (1:2).

Andriaus Skerlos treniruojamas „Hegelmann“ pirmavo po tikslių Filipo Dangubičiaus (26 min.) ir Hugo Figueredos (32 min.).

Rezultatą trumpam buvo išlyginęs Ariagneris Smithas (31 min.), tačiau antrajame kėlinyje „Panevėžys“ įmušė tris ir įsirašė šeštą pergalę iš tiek pat galimų.

Pasižymėjo Pijus Širvys (61 min.), Jeffrey Sarpongas (68 min.) ir Artemas Ščedryj (89 min.), tašką padėjęs netrukus po to, kai raudoną kortelę prieš save išvydo Vilius Armalas (85 min.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas