Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Staigmena: „Barcelona“ namuose neįveikė vidutiniokų

„Camp Nou“ stadione susirinkę 63 tūkstančiai žiūrovų savo dievukų pergalės neišvydo. Katalonijos klubas 2:2 sužaidė su turnyro lentelės viduryje žengiančia Vigo „Celta“ ekipa.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmieji į priekį išsiveržė svečiai. 20-ąją minutę puikaus perdavimo iš gilumos sulaukęs Iago Aspas nepagailėjo kamuolio komandos draugui, tačiau šio smūgį atrėmė vartininkas. Vis dėlto pirmas prie atšokusio kamuolio suskubo tas pats I.Aspas ir pelnė įvartį.

Tačiau „Celta“ komandos džiaugsmas truko neilgai. Jau 22-ąją minutę po gražios kombinacijos vartininką nuginklavo Lionelis Messi.

Tiesa, dar pirmajame kėlinyje teisėjai užfiksavo nuošalę Luisui Suarezui, nors pakartojimas parodė, kad veikiausiai arbitrai suklydo.

VIDEO: Neįskaitytas Luiso Suarezo įvartis

Į priekį „Barcelona“ ekipą 62-ąją minutę išvedė tas pats L.Suarezas, kuris po idealaus Jordi Albos perdavimo pasiuntė kamuolį į vartus.

Vis tik „Celta“ nepasidavė ir 70-ąją minutę baudos aikštelėje pamirštas likęs Maximiliano Gomezas rezultatą išlygino – 2:2.

Šios lygiosios reiškia, kad „Barca“ su 36 taškais lieka pirmoje turnyro lentelės vietoje, bet jau rytoj „Valencia“ katalonų atotrūkį galės sumažinti iki dviejų taškų.

Vigo „Celta“ turi 18 taškų ir su Sevilijos „Real Betis“ klubu dalinasi 8-9 vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito