Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Stumbro“ trenerių štabą papildė krūva specialistų iš Portugalijos ir Brazilijos

Ketvirtadienį vyksiančiose Kauno „Stumbro“ rungtynėse prieš Klaipėdos „Atlantą“ ant kauniečių suolelio jau išvysime naujus vyriausiojo trenerio Dariaus Gvildžio pagalbininkus – prie jau anksčiau trenerių štabą papildžiusio Mariano Barreto oficialiai prisijungė ir daugiau specialistų iš Portugalijos ir Brazilijos.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Jau kurį laiką prie komandos treniruotėse savo patirtimi prisidedantis 59-erių portugalas M.Barreto per savo karjerą yra treniravęs Ganos ir Etiopijos nacionalines rinktines, dirbęs trenerio asistentu Rusijos Maskvos „Dinamo“ ir Krasnodaro „Kuban“ ekipose bei vyriausiuoju treneriu Portugalijos, Kipro, Saudo Arabijos, Angolos ir Kataro klubuose.

Trenerių asistentų kolektyvą papildė 48-erių portugalas J.L.Gouveia Martinsas, iki šiol treniravęs antrame pagal pajėgumą Portugalijos divizione žaidusią „Maritimo B“ komandą.

Dar vienas Portugalijos specialistas 60-metis L.G.Morgado Rodriguesas, dirbęs Vietname bei 51-erių vartininkų treneris brazilas J.A.Sangoi'us.

Iki šiol „Stumbro“ futbolininkų sveikata besirūpinusiam kineziterapeutui E.Aurylai padės patyręs šios srities specialistas 49-erių portugalas P.J.Ferreira Goncalvesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas