Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sūduva“ įsirašė antrą pergalę

Paskutinėse A lygos trečiadienio vakaro rungtynėse į kovą stojo Marijampolės „Sūduva“ ir Alytaus „Dainava“. 6-ąjį „Optibet A lygos“ turą vainikavo marijampoliečių pergalė savo tvirtovėje 2:0.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

Pirmasis pavojingas išpuolis buvo sukurtas namuose žaidžiančios komandos – Levanas Mačarašvilis smūgiavo iš toli, tačiau „Dainavos“ vartų sargas žaidė nepriekaištingai.

9-ąją rungtynių minutę klydo marijampoliečiai ir buvo atliktas smūgis į jų vartų plotą, visgi „Sūduvos“ gynybos klaidą pataisė vartų saugas.

Idealią progą turėjo „Dainavos“ komanda – po pakelto kamuolio į baudos aikštelę smūgiavo Peteris Ademo, marijampoliečių laimei, smūgis netikslus.

20-ąją minutę po vartininko atmušto smūgio puikią poziciją baudos aikštelėje užsiėmęs Aivaras Emsis išvedė Marijampolės „Sūduvą“ į priekį.

Antrajame kėlinyje Artiomas Radčenka bandė pastūmėti komandą į priekį dalindamas aštrius perdavimus į baudos aikštelę, visgi niekam pelnyti įvarčio nepavyko.

66-ąją minutę Pamilerinas Olugbogis atliko stiprų smūgį į vartų plotą, kur vartus apgynęs Giedrius Zenkevičius leido atsikvėpti Marijampolės fanams.

72-ąją minutę po pakelto kampinio Oyinlola Kayode mušė įvartį ir įtvirtino namų aikštės pranašumą.

Pagrindinio rungtynių laiko pabaigoje Dovydo Lastausko auklėtiniai turėjo puikią galimybę rezultatą paversti triuškinančiu, tačiau neįmušė.

Marijampolės „Sūduva“ savo kraitį papildo trimis taškais ir rikiuojasi septintoje vietoje, o Alytaus „Dainava“ ir toliau lieka su aštuoniais taškais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas