Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Sūduva“ pratęsė bendradarbiavimą su generaliniu rėmėju

Marijampolės „Sūduva“ trečiam sezonui pratęsė bendradarbiavimą su prekės ženklu „Hikvision“, kuris lieka Lietuvos futbolo vicečempionų generaliniu rėmėju. Geriausia futbolo baze Lietuvoje vadinamas „Sūduvos“ kompleksas ir toliau vadinsis „Hikvision“ arena.
„Hikvision“ futbolo arena
„Hikvision“ futbolo arena / Vytauto Kuralavičiaus nuotr.

UAB „BK grupė“, atstovaujančios „Hikvision“ Lietuvoje, direktorius Andrius Dapkevičius sako, kad bendradarbiavimas su „Sūduva“ įmonei yra daug didesnis nei tiesiog reklama.

„Esame didžiausia patalpų apsaugos sistemų prekybininkė Lietuvoje, atstovaujame ne vienam pasaulinio lygio prekės ženklui savo regione. „Hikvision“ prekės ženklas mums yra kertinis, todėl siekiame užtikrinti jo žinomumą tiek visoje Lietuvoje, tiek šalies regionuose, – sakė A.Dapkevičius. – Su „Sūduva“ dirbame jau dvejus metus, mūsų prekės ženklas puošia „Sūduvos“ futbolo maniežą, stadioną ir futbolininkų marškinėlius. „Sūduvos“ klubo rėmimas mums yra didesnis įsipareigojimas nei paprasta prekės ženklo reklama kažkur greitkelyje tarp Vilniaus ir Klaipėdos. Tuo pačiu ir daug prasmingesnis, nes klubas gauna paramą, kuri padeda formuoti sezono biudžetą ir stiprinti komandą, o mes gauname matomumą. Manome, kad toks formatas duoda dvigubos naudos tiek mums tiek klubui, ir džiaugiamės galėdami pratęsti bendradarbiavimą.“

„Sūduvos“ prezidentas Vidmantas Murauskas taip pat džiaugėsi pratęsta sutartimi.

„Visada stengiamės, kad „Sūduva“ teiktų džiaugsmą ne tik mūsų regiono žmonėms, bet būtų įdomi ir visai Lietuvai. Jau ne pirmus metus mūsų komandos rungtynių transliacijos yra žiūrimiausios tarp Lietuvos futbolo klubų, nuolat auga pasiekiama auditorija socialiniuose tinkluose. Džiaugiuosi, kad tai pastebi ir verslas, vertinantis mūsų klubo veiklą kaip gerą būdą didinti savo prekės ženklo žinomumą, – kalbėjo „Sūduvos“ vadovas. – Abipusiai naudingą bendradarbiavimą su „Hikvision“ tęsime trečią sezoną. Mūsų partnerių skiriama parama leis suburti stipresnę komandą, geriau ją aprūpinti, o aistruoliai sezono metu ir vėl patirs daug emocijų.“

„Sūduvos“ futbolininkai pasirengimą 2022 metų sezonui pradėjo sausio 17 dieną, o artimiausias kontrolines rungtynes žais sausio 30-ąją 14 val. „Hikvision“ arenos manieže su Telšių „Džiugu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas